tko bi je pratio...

Teži za novim avanturama i iskustvima? Ovoj ćete djevojci teško udovoljiti

Foto: Thinkstock
Teži za novim avanturama i iskustvima? Ovoj ćete djevojci teško udovoljiti
03.02.2014.
u 13:17
Večera i film u kinu neće biti dobar izbor za nju
Pogledaj originalni članak

Oborila vas je s nogu i htjeli biste biti baš njen izabranik? Njena razbarušena kosa posvijetlila je od sunca, a koža joj nije tako divna i meka.

Na njoj se mogu naći neke rane, ubodi komaraca i posljedice izlaganja suncu. Ali, sve je to manje bitno. Za svaki taj nedostatak ona ima jednu priču za ispričati, piše Huffington Post.

Ovakvoj djevojci teško ćete udovoljiti. Ona teži za novim avanturama i novim iskustvima. Večera i film u kinu neće biti dobar izbor za nju. Hvalite se novim satom i nekim skupocjenim automobilom, ali to nju ne zanima ni najmanje. S njom će biti teško organizirati tjedan dana noćnih izlazaka. Ona zna da za iste novce potrošene u nekom klubu može organizirati neki izlet ili nešto mnogo uzbudljivije. Ona će stalno provjeravati avioprijevoznike u potrazi za jeftinim zrakoplovnim kartama i "natjerati" vas da kupite kartu dok je još jeftina.

Ona će teško zadržati neki posao ili je u fazi da napusti posao. Njen san nije da se "polomi od posla" za nečiji tuđi san. Ona ima svoje i radi na tome da ih ostvari, a zarađuje fotografiranjem, pisanjem ili nečim što zahtijeva kreativnost i maštu. Ona ne želi dosadan posao, a vi ne biste trebali trošiti njeno vrijeme žaleći se na svoj.

Vjerojatno je "prokockala" svoje studiranje i diplomu, odnosno uopće se ne bavi time za što se školovala. Sada je sigurno instruktorica ronjenja ili joge. Iako ne zna kada će dobiti plaću, ona ne radi kao robot svaki dan u nekom uredu. Uzima što joj život nudi i pokušava vas "natjerati" da učinite isto.

Ona pleše ona kako ona svira, prati svoje želje i srce, nema stalnu adresu i nema fiksnih planova za budućnost. Ne nosi sat i neće se truditi impresionirati vaše roditelje i prijatelje. Ona je puna poštovanja, ali neće se suzdržavati iznijeti svoje stavove o globalnim i socijalnim pitanjima. Ona će otvoreno reći što misli, sviđalo se to ljudima oko nje ili ne.

Ona je neovisna, odlično kuha i sama zna sastaviti šator. Zapravo, nikada neće biti ovisna o vama. Sama će se snaći za hranu i smještaj i previše je neovisna da bi ju zabrinjavalo to što vi ne putujete s njom. Zaboravit će vam se javiti kada stigne na odredište jer je previše "zaposlena" proživjeti današnji dan. Lako će se sprijateljiti sa strancima i povezati s onima koji imaju slična razmišljanja. S vama će joj biti dosadno, ako niste jedan od njih. Jeste li?

>>Putovima ljubavi Hurem i sultana Sulejmana u gradu na Bosporu

>>Žene, ovo su tajne koje muškarci kriju od vas. I za to imaju 'dobre' razloge

>>Muškarci priznali: Evo što mislimo kad kažemo da ćemo razgovarati poslije

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.