Ordinacija iz bajke

Opremanje V. osnovne škole u Bjelovaru

Opremanje V. osnovne škole u Bjelovaru
30.09.2016.
u 15:30
Pogledaj originalni članak

Večernji list zajedno s partnerima, uglednim hrvatskim kompanijama, i ove godine nastavlja društveno odgovoran projekt "Ordinacija iz bajke”.

Započet 2015. godine projekt "Ordinacija iz bajke" do sada je pomogao u uređenju Onkološkog odjela za djecu iz Klaićeve koji je preseljen na Institut za tumore u Zagrebu. U siječnju 2016. Večernji list nastavio je sa projektom sa podnaslovom "Soba čuda” u sklopu kojega je se uređuje prva senzorna sobu za djecu sa poteškoćama u razvoju u gradu Sisku u suradnji sa Udrugom osoba s invaliditetom Sisačko-moslovačke županije.

U travnju 2016. uredili smo stan u ulici Ljudevita Gaja 28, stan je dodjeljen Udruzi HEO (prvoj hrvatskoj udruzi čija djeca boljuju od malignih bolesti) od strane grada Zagreba kojeg koriste roditelji iz cijele Hrvatske čija djece boluju od malignih bolesti i liječe se u Zagrebu.

U listopadu 2016. godine u planu je opremanje V. Osnovne škole u Bjelovaru, na adresi Šetalište Ivše Lebovića 1.

Škola je namjenjena radu s djecom s poteškoćama u razvoju, osim toga su i stacionar pa djeca cijeli tjedan borave u školi. Projekt "Ordinacija iz bajke" osigurat će im potrebne uređaje za rad te urediti nekoliko prostorija i eksterije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr