iskreno otkrila

'Osjećam se ushićeno kad pričam s drugim muškarcima, ali moj dečko bi bio slomljen da sazna'

Foto: shutterstock
'Osjećam se ushićeno kad pričam s drugim muškarcima, ali moj dečko bi bio slomljen da sazna'
05.10.2021.
u 19:24
Sviđa joj se što se ponovno osjeća poželjnom i počela je pronalaziti i druge muškarce za razgovor.
Pogledaj originalni članak

- Uzbuđenje koje dobijem kad na mobitel dobijem poruku od nepoznatih muškaraca čini me sretnom satima, ali moj bi dečko bio slomljen da sazna. Shvaćam da ne bih trebala razgovarati s njima, ali sretna sam jer dobivam pažnju - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Počela se koristiti aplikacijama za spojeve kada se njezin dečko vratio u ured nakon rada od kuće. Voljela ga je imati doma pa joj je dosadilo kada se opet morala sama baviti s njihovom kćeri. Iako voli svoju kćer, izluđuje je što mora cijele dane sama provoditi vrijeme s njom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

- Ipak, moglo je biti i gore. Mogla bih imati potpunu aferu. Moj susjed je stvarno sposoban i često razgovaramo jer je njegova kćer istih godina kao i moja. Jednog jutra smo bili na kavi i dok sam odlazila, pomilovao me po zadnjici i pokušao poljubiti. Bila sam šokirana, ali zatekla sam se kako mu strastveno uzvraćam poljubac - nastavila je.

Sviđa joj se što se ponovno osjeća poželjnom i počela je pronalaziti i druge muškarce za razgovor. Iako se nekoliko puta dogovorila da se upoznaju uživo, uvijek je odustala u zadnji tren. No, zna da bi njezin dečko bio shrvan da sazna istinu pa pita stručnjakinju što napraviti.

- Sexting je oblik varanja i na kraju će uništiti vašu vezu. Privlačenje pažnje muškaraca je nešto što volite i u čemu uživate, ali što duže dopustite da se ovo nastavi, veća je vjerojatnost da ćete biti uhvaćeni. Recite svom partneru da shvaćate koliko naporno radi, ali jako vam nedostaje. Možda biste mu mogli poslati seksi poruku tijekom dana. Možda ste oboje pali u loše navike i uzimate jedno drugo zdravo za gotovo - odgovorila joj je Deidre.

Pogledajte predivnu reakciju malenog dječaka koji je na poklon dobio štene psića! ❤

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
12:45 06.10.2021.

varaju mnogi online