strastveni i neobični

Ova 4 horoskopska znaka vole najčudnije stvari u seksu: Jeste li i vi među njima?

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
04.09.2024.
u 21:00
Pogledaj originalni članak

Prema astrologinji Georgini Easterbrook, poznatijoj kao Athenas Crystals, četiri znaka zodijaka vole stvarno neobične stvari u krevetu. Od eksperimentiranja do igara moći, ovi znakovi mogu vas iznenaditi i uzbuditi na nevjerojatne načine, piše New York Post. 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja): Ovan je prvi znak zodijaka, poznat po svojoj eksperimentalnoj, nestrpljivoj i hrabroj prirodi. Oni su uvijek spremni isprobati nešto novo, bilo da je riječ o nekom neobičnom izazovu ili avanturi. Pod utjecajem Marsa, planeta akcije, Ovnovi su puni entuzijazma za nova iskustva. Njihova spremnost da isprobaju bilo što čini ih izuzetno otvorenima za neobične i neuobičajene aktivnosti.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza): Lavom vlada Sunce, a karakterizira ih duboka potreba da budu u centru pažnje i da budu obožavani. Za Lavove, sve što rade je poput predstave — traže divljenje i pažnju. Zbog njihove želje da se istaknu i budu jedinstveni, Lavovi su spremni istražiti granice i ostvariti svoje fantazije. Od svih znakova, Lavovi su najvjerojatniji da će biti ponosni na svoju izvedbu i da će se radovati pokazivanju svoje kreativnosti i strasti.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna): Djevica je ‘tihi čudak’ zodijaka. Iza njihove uredne i organizirane vanjštine krije se puno više. Iako su Djevice poznate po svojoj preciznosti i organiziranosti, njihov privatni život može biti iznenađujuće divlji i nekonvencionalan. Ove osobe mogu biti vrlo pedantne, ali to ne znači da nemaju svoju divlju stranu. 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog): Škorpion vlada osmom kućom, koja se povezuje sa seksom, tajnama i transformacijom. Škorpioni su poznati po svojoj intenzivnoj i misterioznoj prirodi te su spremni isprobati stvari koje bi mnoge druge znakove šokirale. Oni su spremni na sve kako bi osigurali da ostave snažan dojam na svoje partnere. Škorpioni su majstori u igrama moći i često su skloni istraživati tamne i skrivene strane ljudske prirode. Također su poznati po tome što više vole intenzivne i duboke veze nego površne odnose, što ih čini idealnim partnerima za one koji traže strast i intenzitet.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.