otvoreno priznale

Ove seksualne fantazije ženama najčešće padaju na pamet

Foto: Thinkstock
seks, gaćice, žena
Foto: Shutterstock
Seks
05.11.2014.
u 10:14
I muškarci i žene učestalo imaju istu fantaziju...
Pogledaj originalni članak

Možda su muškarci spremniji to reći naglas, ali grupni seks ili snošaj na neobičnim mjestima nisu fantazije koje se učestalo vrte samo u njihovim glavama. Pokazalo je to istraživanje objavljeno u The Journal of Sexual Medicine koje je provela skupina istraživača sa Sveučilišta u Montrealu na 1516 ispitanika oba spola.

Njima je ponuđena lista sa 55 različitih seksualnih fantazija, a imali su zadatak označiti intenzitet privlačnosti prema svakoj od njih. Dobili su zadatak i da detaljno opišu svoju omiljenu seksualnu fantaziju. Gotovo svi ispitanici pokazali su zainteresiranost za većinu navedenih, a ona koja se među pripadnicima oba spola pokazala najpopularnijom jest seks s emocijama. Očekivano, na vrhu liste našli su se i seks na neočekivanim te romantičnim mjestima.

Zanimljiv podatak jest da je čak 65 posto žena otvoreno priznalo kako ih najviše uzbuđuje pomisao na seks u kojem su potpuno submisivne i u kojem dominira muškarac. Oko 52 posto žena ''pali'' se na vezanje, 36 posto voli bičevanje, a 28,9 posto mašta o tome da ih partner ''natjera'' na seks. Još zanimljivije je da se iste te stvari sviđaju većini muškaraca koji su na svoju listu prioriteta dodali oralni seks te izvanbračni i seks s više žena odjednom.

Čak je 50 posto žena priznalo da ih privlači grubi seks s dominantnim muškarcem, ali ga nisu spremne provesti u djelo. Za razliku od njih, muškarci nemaju kočnice u ispunjavanju seksualnih fantazija.

>>Intenzivniji orgazam i duže vrijeme uživanja? Evo kada je najbolje vrijeme za seks

>>Muškarci sramežljivo otkrili: Žene, ovo se sramimo tražiti od vas u krevetu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar nula
nula
12:49 05.11.2014.

haha , a udruga BABE i ona Sarnavka ??

DU
Deleted user
15:55 05.11.2014.

..."primori" na seks...???

OZ
ozzyserb
03:16 06.11.2014.

@ivana.sanilic ... Ivana draga pa ovo je prava vest. Sta ima bolje od seksa na ovom svetu, a dobro je i znati sta zene vole da im se moze udovoljiti.