PRESTANITE BRINUTI

Istaknite ih ponosno! Ovo su ženske 'nesavršenosti' koje muškarci obožavaju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
24.09.2024.
u 13:30
Svatko od nas ima određene slabosti koje, na žalost, ponekad prevladaju i počnu nas kontrolirati
Pogledaj originalni članak

Bez obzira na to koliko samopouzdano se predstavljamo svijetu, svatko od nas ima određene slabosti koje, na žalost, ponekad prevladaju i počnu nas kontrolirati. To prvenstveno vrijedi za žene koje su često pod pritiskom, osjećajući da moraju postići savršenstvo koje zapravo – ne postoji. No, nedavna rasprava na Redditu pokazala je kako se ponekad posve nepotrebno opterećuju. Na popularnoj društvenoj mreži muškarci su otkrili koje ženske „nesavršenosti“ oni zapravo uopće ne smatraju nesavršenostima, već su im često vrlo simpatične i privlačne.

Dobivanje na težini: Mnogi muškarci smatraju da mala promjena u težini nije razlog za brigu. Dok god se zdravlje ne zanemaruje, pokoji „šlaufić“ za većinu pripadnika snažnijeg spola na partnericama je potpuno prihvatljiv.

Pjegice: Simpatičan dodatak na licu mnoge žene doživljavaju kao manu, no čini se kako muškarci misle baš suprotno. Mnogi su izjavili kako su im pjegice izuzetno privlačne i ne razumiju zašto ih neke žene pokušavaju prekriti.

Ovulacija i mjesečnica: Prirodni procesi kao što su ovulacija i mjesečnica ne bi trebali biti izvor srama i neugodnosti jer su normalan dio ženskog života. Većina muškaraca to razumije i nema nikakav problem s tim.

Genitalije: Zvuči nevjerojatno, ali kod mnogih žena zabrinutost izaziva čak i izgled njihovih intimnih dijelova tijela. To zaista ne bi trebao biti slučaj. Različitosti su prirodne i osoba koja vas voli neće tome pridavati previše pažnje.

Nespretno ponašanje: Nismo svi isti i baš zbog toga svijet je tako zanimljivo i zabavno mjesto. Dok je netko oprezan i nikada mu se ne događaju nezgode, drugi ljudi, uključujući i žene, skloni su nezgodama. Ne brinite, muškarci vole žene koje mogu biti svoje, opuštene i nesavršene.

Seksualna nesigurnost: Ako vam muškarac kaže da ste loši u seksu, problem nije u vama, već u njemu. Nemojte se zbog toga osjećati loše već vjerujte da ćete pronaći nekoga tko s kim ćete se odlično slagati u krevetu. Imajte na umu da seksualna privlačnost proizlazi iz emocionalne bliskosti.

Ponovno nošenje iste haljine: Ne biste vjerovale, ali gotovo nitko zapravo ne primjećuje nosite li često istu odjeću, osim eventualno drugih nesigurnih žena. Štoviše, većina nas ima omiljene komade odjeće koje nosi iz sezone u sezonu jer se baš u njima osjeća ugodno.

Iniciranje prvog koraka: U našem društvu mnogi još uvijek vjeruju kako je muškarac taj koji treba poduzeti prvi korak. No, nije tako. Mnogo muškaraca voli kada žena prva priđe jer to pokazuje njezinu sigurnost i samopouzdanje.

Dužina trepavica: Da, i to je česta briga kod mnogih žena zbog koje često posežu za umjetnim trepavicama i raznim kozmetičkim preparatima. No, ako je vjerovati komentarima na Redditu, muškarci baš i ne obraćaju pažnju na ženske trepavice.

Pokazivanje pravog lica: Biti autentičan je najprivlačnija stvar koju osoba može učiniti, smatraju mnogi muškarci. Stoga, uvijek, u svakoj situaciji, budite svoji i nemojte glumatati jer to ne možete činiti cijeli život.

Inteligencija: Od malih nogu nas uče kako 'štreberi“ nisu cool. A štreberi nisu ništa doli pametni i načitani ljudi s brojnim kvalitetama koje valja cijeniti. I mnogo muškaraca ih zaista cijeni. Drugim riječima, pamet je uvijek privlačna!

Veličina i izgled grudi: Velika je zabluda da muškarci vole samo velike grudi na ženama. Doduše, ima i onih kojima je to opsesija. No, i onih koji vole male grudi, a još više onih kojima veličina ženskog poprsja uopće nije važna.

Sijeda kosa: Promjene koje sa sobom donose godine najbolje je prihvatiti bez previše uzrujavanja i stresa. Muškarci kažu kako to vole. Srebrni pramen u ženskoj kosi mnogi smatraju privlačnim i seksi.

Bore: Kažu kako je svaka bora je ožiljak tisuća osmijeha. Drugim riječima, bore odaju vašu veselu i optimističnu narav, a teško da nekome takve osobine mogu biti neprivlačne. Stoga, uživajte u svakoj novoj bori koju primijetite na svome licu.

Podrigivanje ili puštanje vjetrova: 'Znam mnogo djevojaka misle kako je to nepristojno i da će nas takvo ponašanje odbiti. No, opustite se. Neugodnost zbog ispuštanja vjetra neusporediva je s nelagodom i bolovima koje biste mogle trpjeti ako se od toga suzdržavate tijekom mjesečnice ili u nekoj sličnoj situaciji', napisao je jedan korisnik Reddita.

Ne željeti majčinstvo: Potpuno je u redu ako ne osjećate potrebu i želju da imate djecu. Mnoge žene koje donesu odluku da ne žele biti majke nailaze na osudu. To je je privatna stvar koju bi svi, uključujući i muškarce, trebali poštivati.

Broj seksualnih partnera: Sve dok ste se u prijašnjim vezama ponašali odgovorno i dok ste vjerne svom trenutnom partneru, većinu muškaraca neće biti briga koliko ste partnera imale prije njih.

Šminka: U zanimljivoj internetskoj raspravi mnogi su muškarci otkrili kako smatraju da većina djevojaka koje poznaju bolje izgleda bez šminke. Stoga, olakšajte si život i pokažite svoje pravo lice.

Celulit, strije i slični 'nedostaci': 'Moja djevojka ima sve to i nisam primijetio te navodne nedostatke dok ih ona sama nije spomenula', napisao je jedan korisnik Reddita, potvrđujući kako takvi detalji većini muškaraca nisu važni koliko mislimo.

Dlake na tijelu: Prirodno je imati dlake na tijelu. Postupajte s njima kako smatrate da je pravilno. No, nemojte misliti da ih baš morate ukloniti jer ćete u protivnom biti neprivlačne vašem partneru. Mnogi muškarci vole prirodan izgled.

Akne: Ako je vjerovati osvrtima na Redditu, većina muškaraca stvarno ne primjećuje akne. A ako i primjećuju, nisu im važne jer su ih u vrijeme odrastanja i sami imali. 'Nijedna osoba koja vas poštuje neće vam suditi na temelju toga jer je to nešto što ne možete kontrolirati', napisao je jedan korisnik.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.