mnogi u vrištali

Pilota za vrijeme medenog mjeseca uhvatila ekstremna turbulencija: 'Ovaj trik otkriti će vam je li opasno'

Foto: Jimmy Nicholson
Pilota za vrijeme medenog mjeseca uhvatila ekstremna turbulencija: 'Ovaj trik otkriti će vam je li opasno'
30.08.2023.
u 10:30
Jimmy je krenuo u Barcelonu na svoj medeni mjesec nakon što se ranije ovog mjeseca vjenčao s Holly Kingston. Par je sjedio u stražnjem dijelu Airbusa kada je uletio u ekstremnu turbulenciju.
Pogledaj originalni članak

Pilot iz Sydneyja, Jimmy Nicholson, doživio je neke od najgorih turbulencija za vrijeme leta, ali je otkrio zašto nije bilo razloga za brigu. Jimmy je krenuo u Barcelonu na svoj medeni mjesec nakon što se ranije ovog mjeseca vjenčao s Holly Kingston. Par je sjedio u stražnjem dijelu Airbusa kada je uletio u ekstremnu turbulenciju. Jimmy je zabilježio koliko je to bilo jako na svojem, sada već viralnom, TikTok videu prikazujući avion kako se trese s jedne strane na drugu, prenosi New York Post.

'Neke od najgorih turbulencija koje sam ikada osjetio', rekao je Jimmy u snimci na vrhuncu turbulencije, 'Dakle, to je kratak avion. Nije ugodno. Mi smo u zadnjem dijelu aviona, pa je ovdje još gore. To bi mogle biti velike oluje pa piloti jednostavno moraju odabrati svoj put najmanjeg otpora i proći kroz njega'.

 

@jimmy_nicholson Horrible turbulence on our flight today. Im a Pilot and actually fly this aircaft type (Airbus). Here’s why you have nothing to worry about #pilot #turbulence ♬ original sound - Jimmy Nicholson

Jimmy je okrenuo svoj telefon i pokazao kako neki putnici vrište dok su poskakivali gore-dolje. U svojoj snimci, koja je pogledana 8 milijuna puta, Jimmy je podsjetio i svoju prestravljenu suprugu da je to sasvim normalno. 'Nema razloga za brigu', rekao je Holly dok je zurila u njega skamenjena izraza lica, 'Avioni su napravljeni da izdrže mnogo, mnogo gore. Nije zabavno, očito, ali sasvim je u redu'.

Tijekom leta, Jimmy je uvjeravao gledatelje da kada dođe do turbulencije, avion neće pasti. Također je predložio isprobavanje 'trika s bocom vode' gdje je bocu s vodom okrenuo naopako, kako bi pokazao da se voda ne pomiče mnogo, što znači da se putnici osjećaju gore od realne situacije. Dodao je i da oni koje je strah jednostavno gledaju kroz prozor i biti će im lakše.

VEZANI ČLANCI: 

Nakon što je turbulencija završila, na svima se moglo vidjeti olakšanje. 'Ovaj pilot zaslužuje pljesak', rekao je Jimmy u snimci. Unatoč Jimmyjevom uvjeravanju, korisnici TikToka rekli su da će i dalje biti u 'modusu panike'. 'Tako si miran, ja bih iznutra vrištala', rekla je jedna osoba. 'Ovo je osoba uz koju se nadate da ćete sjediti', dodao je drugi.

VEZANI ČLANCI: 

Jimmy je rekao da su mu kao pilotu uvijek postavljena pitanja o turbulencijama - i snimio je cijeli video o tome. U zasebnom isječku rekao je da većina putnika vjerojatno misli da pilote uhvati panika, ali to definitivno nije slučaj. 'Ono što mi radimo kao piloti je da usporavamo letjelicu i penjemo se ili spuštamo ili malo ostajemo na mjestu, rekao je, 'Piloti su jako, jako mirni. Brinemo se samo da nam se kava prolije'.

Ovo su najpovoljnije europske destinacije za odmor u dvoje - naši susjedi dominiraju ovom listom:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.