odličan trik

Pogledajte kako u samo 5 sekundi oguliti kuhani krumpir!

krumpir
13.02.2017.
u 07:28
Oguliti kuhani krumpir neposredno nakon kuhanja za mnoge predstavlja veliki problem
Pogledaj originalni članak

Ako želite brzinski oguliti krumpir, a da ne opečete svoje prste, poslužite se ovim trikom u koji je uključeno nešto hladne vode i nekoliko kockica leda.

Oguliti kuhani krumpir neposredno nakon kuhanja za mnoge predstavlja veliki problem jer se koža krumpira teško odvaja, a prsti često bivaju opečeni. Da bi spriječili opekline na prstima i olakšali si kuhanje, možete se poslužiti i ovim trikom, prenosi vecernji.ba.

Što vam je potrebno: Voda s kockama leda

Što trebate napraviti: Kuhani krumpir iz kipuće vode prebacite u vodenu kupku s kockicama leda na samo 5 sekundi.

Zašto djeluje: Ledena kupka "šokirat“ će površinu krumpira, a koru ćete nakon toga moći lagano odstraniti te krumpir upotrijebiti za daljnju pripremu jela.

>>Otkrivamo 10 jednostavnih načina kako smanjiti unos kalorija

>>Kavu i čaj ne biste trebali zaslađivati. Razlog i više nego 'drži vodu'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
Stijena001
08:02 13.02.2017.

U 5 sekundi ogulit, a 15min. pripreme.....