istraga je u tijeku

Policija joj je 'zaokupirala' dnevni boravak nakon iznenađujućeg otkrića u zidovima: 'Nadam se da nisu ljudske'

Foto: shutterstock/Lauren Jones
Policija joj je 'zaokupirala' dnevni boravak nakon iznenađujućeg otkrića u zidovima: 'Nadam se da nisu ljudske'
15.10.2024.
u 12:30
Laurenina priča privukla je veliku pažnju i rasprave, dok ona sama čeka konačne rezultate analiza kako bi napokon otkrila istinu o misterioznim kostima u svom domu.
Pogledaj originalni članak

Policija je potpuno zaokupirala dnevnu sobu jedne žene nakon što je u kaminu njenog doma otkriveno iznenađujuće otkriće. Iza vatre, u šupljini zida, pronađene su razne kosti. Prostorija je zatvorena kako bi se kosti analizirale i odredilo kojoj vrsti pripadaju. Lauren Jones, vlasnica kuće, podijelila je ovo nevjerojatno iskustvo u popularnoj Facebook grupi ‘Our Old House’, koja okuplja ljude zaljubljenike u domove iz razdoblja od 18. stoljeća do sredine 20. stoljeća, piše Mirror

Grupa, koja je obično mjesto za dijeljenje transformacija interijera i priča o obnovi starih kuća, ovoga puta postala je platforma za jednu posebno čudnu priču. Lauren, koja živi u Yorkshireu, objavila je nekoliko fotografija kostiju pronađenih u njenoj kući i napisala: ‘Ovo su samo neke od kostiju koje je policija jučer pronašla u našem kaminu i zidu šupljine... Ne mogu ih sigurno ukloniti dok se ne utvrdi kojoj vrsti pripadaju’.

Foto: Lauren Jones/Our Old House

Policija je procijenila da čeljusna kost najvjerojatnije ne pripada ljudima, ali Lauren nije bila u potpunosti uvjerena. Nakon što je provela sate istražujući slike ljudskih ostataka na internetu, naišla je na fotografiju koja je izgledala vrlo slično pronađenoj čeljusti. Zbog toga je ponovno počela sumnjati.

VEZANI ČLANCI: 

Podijelivši slike kostiju u grupi, Lauren je zamolila članove za mišljenje. Mnogi su komentirali kako kosti vjerojatno pripadaju životinjama. Jedna osoba je rekla: ‘Čeljust izgleda kao da je od konja’, dok je druga dodala: ‘Možda ponija ili ovce’. Neki su se pitali zašto bi netko uopće stavljao životinjske kosti u zid. Jedna osoba je komentirala: ‘Zašto biste stavljali mrtvu životinju u zid? Mora da je užasno smrdjelo, ali stvarno je zanimljivo’. 

Foto: Lauren Jones/Our Old House

Komentari su bili raznoliki, a mnogi su izrazili fascinaciju ovom neobičnom pričom. Neki su smatrali da je situacija ‘fascinantna’ i molili Lauren da ih i dalje izvještava o razvoju cijele situacije.

GALERIJA: Nesigurni su i česta meta kriminalaca: Ovo su najčešće korišteni PIN-ovi

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Od 16. siječnja opet plaćanje naknade na bankomatima drugih banaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Prvi radni dan u 2023. godini nakon uvođenja eura
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Veliki broj bankomata u Šibeniku izvan funkcije zbog promjene valute

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Mudlin
Mudlin
15:10 15.10.2024.

U civilizaciji se okupira, kod ovih se zaokupira.