urnebesan nesporazum

Poslala je osobnom treneru ‘nezgodnu’ poruku i osramotila se: ‘Možda ću morati naći novog..'

Foto: Tik Tok
Poslala je osobnom treneru ‘nezgodnu’ poruku i osramotila se: ‘Možda ću morati naći novog..'
17.07.2023.
u 15:30
Objasnila je da ju je njezin novi trener zamolio da snimi fotografije u donjem rublju, govoreći joj da ne diše i ne pozira za dobre kutove, već da "bude iskrena" kako bi imala početnu točku s kojom može usporediti svoj napredak
Pogledaj originalni članak

Jedna mama se našalila da će možda morati nastaviti svoj fitness put negdje drugdje nakon neugodnog nesporazuma sa svojim trenutnim osobnim trenerom. Naime, Gemma Hill, radijska voditeljica na Heart West Midlands, podijelila je svoju grešku u videu na TikToku, koji je prikupio više od 130.000 pregleda i natjerao ljude da "plaču" od smijeha, piše Mirror.

Objasnila je da ju je njezin novi trener zamolio da snimi fotografije u donjem rublju, govoreći joj da ne diše i ne pozira za dobre kutove, već da "bude iskrena" kako bi imala početnu točku s kojom može usporediti svoj napredak. Stoga je Gemma učinila prema uputama, pozirala za fotografiju u donjem rublju i poslala ih njemu, ali je ostala neugodno iznenađena njegovim odgovorom.

Foto: Tik Tok

Na snimci zaslona pokazala je njihove poruke, te je Gemmina fotografija prikazana prije nego što joj je trener odgovorio: "Hej, oprosti Gem, mislio sam da se fotografiraš za sebe, a ne da šalješ meni. Tako da možeš sama provjeriti svoj napredak." Radijska voditeljica je odgovorila: "O, Bože, tako mi je žao. Mislila da sam ti ih trebala poslati. Kako neugodno. Tako mi je žao". Trener je jasno odgovorio: "Ne, ne tražim od klijenata da mi šalju slike u donjem rublju. Večerao sam sa svojom djevojkom, a ona me ispituje 'tko je ova žena..'"

Gemma je urnebesno naslovila video 'Kako da se sada vratim' s emojiem koji prikazuje očaj, ali mnogi gledatelji su je uvjerili da je bilo lako napraviti takvu pogrešku. Jedna je korisnica napisala: "Moj trener mi je također rekao da se slikam, ali je naglasio da mu ne šaljem slike, pa pretpostavljam da drugi prije jesu..."

Druga je napisala: "Ne brinite, vjerojatno bih isto pomislila! Pretpostavila bih da trener ima prije i poslije ploču ili web stranicu ili tako nešto!" A drugi su jednostavno ostali u histeriji, jer je jedan komentirao: "Oprostite, ali to je tako smiješno..." Dok je netko drugi dodao: "Mene je sram za vas!"

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FO
four
18:29 17.07.2023.

Toliko se osramotila da mora naći novog trenera pa je da se utješi, onda to objavila cijelom svijetu.

Avatar Make my day
Make my day
16:50 17.07.2023.

A da se sretnete negdje na plaži, kako bi to bila obučena?