nije mogao ni sanjati

Preletio je preko tisuću kilometara da bi se vidio sa ženom koju je upoznao online - i požalio!

17.12.2017.
u 08:27
Suprug žene koja je trebala upoznati Liua, doznao je da ga supruga vara online te da ima namjeru susresti se s muškarcem kojeg je upoznala
Pogledaj originalni članak

Sve više ljudi traže svoje partnere online, no i oni koji su već u braku traže "nešto sastrane". Bio je to slučaj i s muškarcem Liu koji je sjeo u zrakoplov u Kini, preletio preko tisuću kilometara da bi se konačno susreo sa ženom koju je upoznao online, a koja je također u braku. 

Kada je izašao iz zrakoplova, umjesto žene Duan, dočekao ga je njen muž i nekoliko njegovih prijatelja koji su nesretnog muškarca pretukli pred očima prisutnih u zračnoj luci. Nitko se nije miješao niti pokušavao pomoći muškarcu kojeg je istovremeno tuklo nekoliko muškaraca, već su izvadili svoje telefone i snimali nemili događaj, piše Metro. 

Suprug žene koja je trebala upoznati Liua, doznao je da ga supruga vara online te da ima namjeru susresti se s muškarcem kojeg je upoznala, a onda je umjesto nje došao u zračnu luku dočekati muškarca koji nije ni slutio što mu se sprema. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BA
babamoje
11:17 17.12.2017.

ja bi priletija 1000km za uteč od žene koju san upozna oflajn.nikad čovik nezna

JA
jare71
10:48 17.12.2017.

u ovomslučaju je pogrešna osoba dobila batine

PE
perion
16:34 17.12.2017.

Babamoje 😂