neugodna situacija

Prvi posao C. Crawford: Zbog slika u grudnjaku zezala me cijela škola

Foto: Arhiva VL
Prvi posao C. Crawford: Zbog slika u grudnjaku zezala me cijela škola
19.07.2011.
u 15:48
Iako je za svoj prvi posao dobila dobar honorar, Cindy je trpjela provokacije kolega u srednjoj školi
Pogledaj originalni članak

Četrdesetpetogodišnji supermodel devedesetih, prelijepa Cindy Crawford i dalje je vrlo zaposlena. Nedavno je snimila naslovnicu za kineski Elle, a ovih dana osvanula je vijest da će se pojaviti i u kampanji za vodu Propel Zero, namijenjenu ljudima koji su tjelesno vrlo aktivni. S obzirom na to da je bila jedna od prvih zvijezda koja se upustila u snimanje vlastitih fitness vodiča, odabir Cindy za ovaj proizvod posve je opravdan.

Iako i dalje kroči uspješno utabanim putem, Cindy je nedavno izjavila da je u karijeri imala i nekoliko neugodnih situacija, pogotovo u samim počecima. 

"Rodom sam iz malenog grada DeKalba, 30 km zapadno od Chicaga, tako da sam prvi posao morala odraditi u Chicagu. Agencija za koju sam počela raditi kao model tražila je nekog za robnu kuću Marshall Fields, koja je željela novu reklamu za grudnjake. Posao je trajao sat vremena, a oglas se snimao za novine. Snimati kampanju za donje rublje poprilično je velika stvar, a ja sam imala tek 16 ili 17 godina. Nije to bilo seksi donje rublje poput Victoria's Secreta, već baš sportski model. No, oglasi su svejedno završili zalijepljeni posvuda po mojoj srednjoj školi i bilo mi je nevjerojatno neugodno. No, nisam se dala zezati pa sam svima odbrusila: "Znate koliko sam dobila za tu jednu fotografiju? 150 dolara!" To ih je ušutkalo!", prisjeća se Cindy, koja je samo nekoliko godina poslije počela zarađivati desetke tisuća dolara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.