Glumački debi

Prvi trailer: Pogledajte kako Carla Bruni glumi u filmu W. Allena

Foto: Dragutin Šantoši
Prvi trailer: Pogledajte kako Carla Bruni glumi u filmu W. Allena
30.03.2011.
u 09:26
Bivša manekenka i kantautorica dobila je priliku glumiti u filmu Woodyja Allena uz Owena Wilsona i Marion Cottiard
Pogledaj originalni članak

Na internet je upravo puštena najava filma Woodyja Allena "Midnight in Paris" u kojem, osim Owena Wilsona, Marion Cotillard, Adriana Brodyja i Rachel McAdams, glumi i prva dama Francuske Carla Bruni.

Bivši se model i kantautorica, iako je u filmu imala samo malu epizodu, pojavljuje i u traileru ispred Muzeja Rodin te izgovara rečenicu: "Rose je bila supruga", što god to značilo.

Podsjetimo, njezin angažman nije prošao bez drame. People magazin je objavio kako su se "Carla i Woody jako dobro slagali na setu, puno razgovarali i glasno se smijali. Ali svemu tome unatoč, scena u kojoj Carla nosi baguette i ulazi u supermarket, snimala se čak 32 puta". Navodno se prva dama jako trudila ne gledati u kameru, što se poznatom redatelju nikako nije sviđalo.

Film će otvoriti festival u Cannesu u svibnju.


OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.