Kraljevsko vjenčanje

Recesijsko i domoljubno bračno putovanje Williama i Kate

Foto: Pixsell
Recesijsko i domoljubno bračno putovanje Williama i Kate
03.02.2011.
u 13:20
Par je odustao od egzotičnih i skupocjenih destinacija. Putovat će na otočje Scilly na jugu Velike Britanije
Pogledaj originalni članak

Europske romantičarke na nogama su u iščekivanju vjenčanja stoljeća princa Williama i Kate Middleton. Od dana zaruka znaju se detalji o haljini, svakom kamenčiću u prstenu. Otok su preplavile tisuće suvenira od napršnjaka do kondoma, snima se film, rasprodana su sva mjesta za noćenje u prstenu od 100 kilometara oko prijestolnice... Tabloidi zbrajaju goste među kojima je navodno čak sedam Williamovih bivših djevojaka, prenosi TutoGratiss.

Velika Britanija na vjenčanju će zaraditi milijarde. Unatoč tome, mladi par odlučio se za štednju, ipak su recesijska vremena. Odustali su od egzotičnih i skupocjenih destinacija za medeni mjesec te se domoljubno odlučili zadržati unutar Kraljevstva. Putovati će na otočje Scilly na jugu Velike Britanije. ideju je navodno svojoj dragoj Kate predložio William, a ona ju je prihvatila.

Britanci blagonaklono gledaju na takvu odluku s obzirom na sveopću krizu jer bi pretjerana raskoš sada ostavila loš dojam i kod kuće i u svijetu. Osim toga, rasipanje i pretjerana raskoš smatraju se nepotrebnim, smatra mladi par. Štoviše, odlučili su sve svoje svadbene darove donirati dobrotvornim udrugama, uključujući Centerpoint, udrugu za pomoć beskućnicima koju je utemeljila prinčeva majka - princeza Diana.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.