Na tvojoj ruci prsten

Renata Sopek i Lana Klingor uskoro pred oltarom?

Renata Sopek i Lana Klingor uskoro pred oltarom?
21.10.2009.
u 09:27
Tri godine duga veza između Renate Sopek i Sergeja Bijelića mogla bi ući u novu fazu. Naime, atraktivna voditeljica RTL-a snimljena je na zagrebačkoj špici s prstenom na ruci.
Pogledaj originalni članak

Tri godine duga veza između Renate Sopek i Sergeja Bijelića mogla bi ući u novu fazu. Naime, atraktivna voditeljica RTL-a snimljena je na zagrebačkoj špici s prstenom na ruci. Bez obzira što je nedavno izjavila kako ne razmišlja o sudbonosnom "da", tjednik Stars tvrdi da je prsten na njezinoj ruci zaručnički

Međutim cijelu stvar treba uzeti s rezervom pošto je Renata Sopek svojoj kolegici Tanji Jurić u Exkluzivu nedavno izjavila kako je zaista dobila prsten od svog dečka, ali je uz osmijeh prokomentirala kako ipak nije zaručnički.

Poput Renate, i pjevačica Lana Klingor voli svoji privatni život držati dalje od očiju znatiželjne javnosti. Za sada ne želi komentirati u kojem će se smjeru odvijati njezina veza sa slovenskim poduzetnikom i manekenom Samom Samobolom.

Uporno ponavlja da su sretni i zadovoljni, no odnedavno i njezinu ruku krasi prsten. Za sada i Renata i Lana odbijaju komentirati sve priče vezane za udaju, ali zato prsteni na njihovim rukama vjerojatno govore više nego što žele priznati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.