Obitelj Liverić bila je jedna od onih koji su sakupljali za kupnju otoka na kojem su živjeli, a jedan je Liverić zaspao svojedobno u školi, pa je dobio nadimak – Spavalica. Tako se sada ovdje zove i kvart, ulica, pa i restoran. Kod Spavalice.
– Bio je to moj šukundjed, a zaspao je jer je cijele dane čuvao vola. U to je doba na otoku imati vola, bilo skoro kao da je obitelj imala dvorac. I otuda ime – govori Elizabeta Fumić.
Njezina je konoba, ujedno sa sjajnim sobama, poznata po crnom rižotu.
– Kuham kako je kuhala i moja majka Maura, po domaći, to svi vole – govori Elizabeta pa dodaje:
– Juhe i temeljce radimo od ribe koju sami ulovimo.
Na meniju i sabljarka na mediteranski, a spajaju i morske tanjure s tunom, kozicama, lignjama, skušama s – craft pivom zadarskog Brloga. Riba, eto, tu u Spavalici može plivati i u – pivu.