tko bi rekao

Samo jedan prirodan proizvod potreban je da savršeno očistite drvene podove

Foto: Facebook
Samo jedan prirodan proizvod potreban je da savršeno očistite drvene podove
24.08.2022.
u 07:00
Ljubitelji čišćenja predložili su niz korisnih pomagala, uključujući maslinovo ulje, ali velika većina je predložila trljanje oraha po tom području.
Pogledaj originalni članak

Jedna žena čiji je partner izgrebao pod dok je pomicao namještaj, očajnički je pokušavala pronaći način da popravi štetu, a da ne mora potpuno zamijeniti pod.

Osjećajući se izgubljeno, potražila je savjet od korisnika Facebooka, gdje su mnogi tvrdili da bi orah bio dovoljan. Prvo se oglasila u grupi Mums Who Clean na Facebooku, tražeći savjet nakon što je njezin partner slučajno ostavio trag na podu kada je pomicao hladnjak.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

Foto: Getty Images
maslinovo ulje
Foto: Thinkstock
ulje
Foto: Thinkstock
Maslinovo ulje
Foto: Thinkstock
Maslinovo ulje
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Maslinovo ulje tipičan je sastojak mediteranske prehrane

Ljubitelji čišćenja predložili su niz korisnih pomagala, uključujući maslinovo ulje, ali velika većina je predložila trljanje oraha po tom području. Iako se to čini malo neobičnim rješenjem, odlučila ga je isprobati i na njezino iznenađenje tragovi ogrebotina potpuno su nestali 

Impresionirana rezultatima, kasnije je podijelila fotografije svog poda istoj grupi koja je pokazala svoje nove i poboljšane podove. U svojoj je objavi otkrila: "Ogrebotina je nestala! Hvala damama koje su preporučile orah. To je svakako uspjelo i uopće nije dugo trajalo."

Objasnila je da je upotrijebila mekani, unutarnji dio oraha i njime protrljala to područje. Zatim je pričekala 10-20 minuta i ponovno ga protrljala prstom da se još malo pomiješa. Potom je gotovo suhom krpom ispolirala cijelo područje. 

Prema The Sunu, drveni, vinilni ili laminatni podovi upijaju ulje iz oraha što pomaže prikriti ogrebotine  ili ih potpuno ukloniti.

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.