Promo

Savršeno glačanje u jednom potezu

Foto: Tefal
Savršeno glačanje u jednom potezu
VL
Autor
PR Članak
06.11.2013.
u 08:45
Pro Express Total Auto Control na kojoj samo jednim pritiskom na tipku odabranog programa podešavate postavke temperature i pare što osigurava savršeno glačanje.
Pogledaj originalni članak

Glačanje bez ijednog nabora, i to svih vrsta tkanina - od najtvrđih do najostjeljivijih – u samo jednom potezu? Čini se nestvarno? Stručnjaci iz Tefala osmislili su novu parnu postaju Pro Express Total Auto Control na kojoj samo jednim pritiskom na tipku odabranog programa podešavate postavke temperature i pare što osigurava savršeno glačanje.

Svaki tip tkanine zahtijeva drugačije glačanje, pa se postavke temperature i pare moraju prilagoditi određenim tipovima tkanina, od najgrubljih poput jeansa do najosjetljivijih poput svile. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji "AUTO CONTROL”, Tefal omogućava tri idealne kombinacije pare i temperature, koje se odabiru jednostavnim pritiskom na izbornik na kontrolnoj ploči parne postaje!

Kao jamstvo savršenih rezultata pri svakom odabranom programu tu je 6 bara pare koja prodire u samu srž tkanine. Nova Autoclean podnica ima Power zone područje s koncentriranim udarom pare od 340 g/min za najvrdokornije nabore. Kolektor skupljanja kamenca poboljšan je te može prikupiti i do dva puta više kamenca, i to i u najsitnijim česticama. I na kraju, funkcija ECO omogućava 20 posto uštede energije!

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr