zvijezda

Seksepilna Jennifer Lawrence: Želim biti poput Bridget Jones

Foto: Interview Magazine
Seksepilna Jennifer Lawrence: Želim biti poput Bridget Jones
28.03.2012.
u 00:01
Zvijezda filmova \"Zimska kost\" i \"Igre gladi\" zasjala je u vamp-izdanju na naslovnici njemačkog Interviewa te otkrila kako se, kad zaradi prvu \"pravu plaću\", želi okupati u bazenu punom tjestenine
Pogledaj originalni članak

Mlada glumica Jennifer Lawrence, zvijezda filma "Igre gladi" koji se trenutačno prikazuje u našim kinima, zasjala je na naslovnici njemačkog izdanja časopisa Interview za travanj. U crnom elegantnom bodiju ukrašenom kristalićima modne kuće Dolce&Gabbana, koji podsjeća na retrobadić iz pedesetih, Jenn je zasjala pred objektivom Matthiasa Vriens-McGratha u vamp-izdanju upotpunjenom dramatičnim smokey eyesom i crnom zvjezdicom kao madežom.

Kolegici Drew Barrymore, koja ju je intervjuirala, pristupačna Jennifer je priznala:
– Trebala bih možda unaprijed pripremiti odgovore za intervju, ali ja sam jednostavna djevojka. Želim biti poput Bridget Jones i zanima me hrvačka zvijezda Hulk Hogan. Također je otkrila da, kad dobije prvi "pravi ček", želi se "kupati u bazenu punom tjestenine". Budući da su "Igre gladi" pokorile američke blagajne, sigurni smo da će joj se ta želja ostvariti.  

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.