Zagreb vinocom

Šetnja među finim zalogajčićima i gutljajčićima

Foto: Rajko Polić
vino
Foto: Rajko Polić
vino
Foto: Rajko Polić
vino
Foto: Rajko Polić
vino
Foto: Rajko Polić
vino
Foto: Rajko Polić
vino
Foto: Rajko Polić
vino
Foto: Rajko Polić
vino
29.11.2013.
u 22:51
Proizvođači dolaze s najboljim što imaju, ali trude se i u prezentaciji
Pogledaj originalni članak

Na već tradicionalnom festivalu vina i kulinarstva ponuda se profilira, brusi i filtrira. Proizvođači dolaze s najboljim što imaju, ali trude se i u prezentaciji, pa će se još u subotu moći vidjeti i kušati mnogo
vrhunskih vina (žestice i piva), autohtonih delikatesnih proizvoda te pršuta, maslinovog ulja i dojmljivih prerađevina od ribe do samoniklog bilja.

Baš ti zalogajčići i gutljajčići iskombinirane hrane s finim uljima, vinima, začinima, pa i čokoladom putokaz su, u europskim zemljama već poznat, kako se domaćim kreiranim delicijama može bolje šarmirati gost i ostvariti veća zarada. Konkretna ponuda vidljiva je iz bogatog kataloga, a festival Ivana Dropuljića otvorio je gradonačelnik Bandić riječima, zar mi ne možemo kao i Francuzi…

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jolly
10:13 02.12.2013.

I ove godine, odličan sajam. Posebno su me oduševili međimurci, gdje je izgleda najveća koncentracija kvalitete, po hektaru. Šteta, što dosta proizvođača nije pokazalo svoja najbolja vina, već su se predstavili s najnovijim.