ljetne ljubavi

Spremni za ljetnu romansu? Evo što čeka vaš horoskopski znak na ljubavnom planu ovog ljeta

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
13.07.2024.
u 06:00
Pogledaj originalni članak

Ljeto je vrijeme kada se mnogi od nas nadaju ljubavnim avanturama, obnovljenim strastima i novim romantičnim iskustvima. Astrologija nam može pružiti uvid u to što zvijezde imaju u planu za nas. Otkrijte što možete očekivati na ljubavnom planu ovog ljeta prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan (21. ožujka - 20. travnja): Ovog ljeta, netko iz prošlosti mogao bi se ponovno pojaviti u vašem životu, najvjerojatnije vodeni znak (Ribe, Rak, Škorpion). Možda je riječ o staroj ljubavi ili bliskom prijatelju. Važno je da ne forsirate svoj ljubavni život i da smanjite očekivanja od partnera. Pokušajte više vremena posvetiti prijateljima, hobijima i obitelji. Osjetit ćete ljubav i cijenjenje dok istovremeno uživate u slobodi i neovisnosti.

Bik (21. travnja - 21. svibnja): Ono što započne kao sukob ili stresna situacija, moglo bi se pretvoriti u pravu ljubavnu priču. Nemojte suditi ljude po prvom dojmu jer nakon nesuglasica može uslijediti ljubav. Sredinom ljeta, osjetit ćete pravi sklad i podršku od nekoga tko vas potpuno razumije. Najvjerojatniji partneri su vatreni znakovi - Lav, Ovan ili Strijelac.

Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja); Snažna mašta i odlučnost pomoći će vam da manifestirate novu vezu ili osvježite postojeću. Snažan i ambiciozan zračni znak (Blizanci, Vaga, Vodenjak) mogao bi postati vaša nova ljubav. Ovo ljeto je vrijeme za preuzimanje inicijative i ostvarivanje svojih ljubavnih snova. Povezanost s nekim novim može započeti na neočekivanom mjestu ili događaju.

Rak (22. lipnja - 23. srpnja): Sigurnost je ključna za Rakove, a ovog ljeta ćete se približiti svoj vječnoj ljubavi. Budite društveni i otvoreni, a vaša će ljubavna priča cvjetati. Bez obzira na trenutno stanje vaše veze, ovo ljeto donosi sreću i zadovoljstvo. Ne ograničavajte se – uživajte u društvenim događanjima i novim iskustvima.

Lav (24. srpnja - 23. kolovoza): Prijatelj ili kolega mogao bi postati nešto više ovog ljeta. Ako ste već u vezi, to bi moglo značiti da se kemija u vašem prijateljstvu ponovno rasplamsava. Nemojte se bojati prepreka – snaga vaše kemije će ih prevladati. Uživajte u cvjetanju prijateljstva koje može prerasti u nešto više.

Djevica (24. kolovoza - 23. rujna): Vaše ljubavno ljeto bit će strastveno i ispunjeno romansom. Međutim, bit ćete suočeni s važnim odlukama. Razmislite o tome što trebate promijeniti kako bi vaša veza mogla napredovati. Ovo je vrijeme za velike promjene i korake prema sretnijoj budućnosti.

Vaga (24. rujna - 23. listopada): Usmjerite se na ono što želite, a ne na ono što vam nedostaje. Ove godine, vaša ljubavna želja može postati stvarnost. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima i uskladite ih s osobom koja dijeli iste vrijednosti. Vaša intuicija vodi vas prema snažnoj vezi s nekim tko dijeli vaše snove.

Škorpion (24. listopada - 22. studenog): Ljeto donosi pojačane emocije i puno intimnih trenutaka. Ponovni susreti s bivšima ili starim prijateljima mogu unijeti novu iskru u vaš ljubavni život. Osjetit ćete nostalgiju i razigranost koja će osvježiti vašu vezu. Ovo je vrijeme za uživanje u svakom trenutku.

Strijelac (23. studenog - 21. prosinca): Ovo je ključno razdoblje za Strijelce da se oslobode prošlih tereta i okrenu se budućnosti. Proći ćete kroz emocionalno čišćenje koje će vam donijeti novu snagu. Ova nova samosvijest omogućit će vam da pronađete obnovljenu ljubav i sreću. Potražite partnera koji će vas inspirirati i podržavati.

Jarac (22. prosinca - 21. siječnja): Ovo ljeto može biti prekretnica za vaš ljubavni život. Razmislite o ravnoteži moći u vašim odnosima i koliko se osjećate uravnoteženo. Putovanja i društveni događaji mogu poslužiti kao katalizatori za pronalaženje nove ljubavi ili obnavljanje stare strasti. Budite hrabri i otvoreni za nove dinamike u svojim odnosima.

Vodenjak (22. siječnja - 19. veljače): Tajanstvene vibracije okružuju vaš ljubavni život ovog ljeta. Netko nov i zanimljiv, možda Rak ili Ribe, mogao bi ući u vaš život. Ako ste već u vezi, radite na dubljem razumijevanju i povezivanju s partnerom. Ovo ljeto gledajte kao na zagonetku koju treba riješiti za maksimalnu intimu i strast.

Ribe (20. veljače - 20. ožujka): Ovo ljeto je vrijeme za čišćenje negativne energije iz vašeg ljubavnog života. Oslobodite se svega što vas je sputavalo i pripremite se za novi početak. Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak) i Ovan mogu biti idealni partneri ovog ljeta. Ovo je prilika za veliku prekretnicu u vašoj romantičnoj sreći.

Epicentar ruske opsade

Kopaju se rovovi, evakuiraju bolnice i zatvaraju kafići. BBC ušao u grad koji je glavni cilj Kremlja, atmosfera je sablasna

Pokrovsk je ključna prometna točka, a pad grada značio bi da će ruske snage presjeći jedan od glavnih opskrbnih puteva u regiji. To bi vjerojatno primoralo Ukrajinu na povlačenje iz Časiv Jara, a front bi se pomaknuo bliže Kramatorsku. Za Ukrajinu bi to praktički značilo gubitak gotovo cijele Donjecke regije, koju Kremlj pokušava osvojiti od početka invazije

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.