što kažu zvijezde?

Sretno zaljubljeni ili vječiti solo igrač? Evo što vaš horoskopski znak otkriva o vašem ljubavnom životu

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shuttershock
Foto: shutterstock
10.08.2024.
u 06:00
Pogledaj originalni članak

Romantika često pronalazi svoje smjernice u astrologiji. Razumijevanje vašeg horoskopskog znaka može pružiti jedinstven uvid u kompatibilnost u vezama. Istraživanje različitih znakova može pomoći u dubljem shvaćanju osobina ličnosti, suštine pojedinca i načina na koji ljudi komuniciraju i povezuju se jedni s drugima. Za mnoge ljude, oslanjanje na astrologiju i horoskope je ključ za uspješno navigiranje kroz veze. Gaye Nelson, profesionalna astrologinja, dijeli svoje uvide o tome što svaki horoskopski znak govori o ljubavi, piše Best Life. 

Ovan (21. ožujka do 20. travnja): U vezama, Ovnovi su ‘pioniri’, privlačni, strastveni i atletski građeni. Idealan prvi spoj bio bi planinarenje ili trčanje, nešto aktivno. ‘Ovan je znak hrabrosti, pa će obično oni napraviti prvi korak. Da biste zadržali Ovna zainteresiranim, morate biti na oprezu i stalno donositi nešto novo i svježe’, kaže Gaye. 

Bik (20. travnja do 20. svibnja): Bik je zemljani znak, potpuno drugačiji od Ovna, koji je vatreni znak. Ako ste u vezi s Bikom, on mora osjećati da ste pouzdani i sigurni. ‘Bik voli senzualnost i stabilnost – oni cijene ono što je dobro, ukusno i mirisno’, kaže Nelson, ‘Maženje, masaža i uživanje u prekrasnom zalasku sunca ili dobrom obroku su stvari koje Bik cijeni’. Bikovi ne vole iznenađenja, stoga je važno da se osjećaju sigurno i ugodno.

Blizanci (21. svibnja do 21. lipnja): Blizanci su treći znak u astrologiji i poznati su po svojoj intelektualnoj znatiželji i razigranosti. ‘Blizanci traže srodnu dušu s kojom mogu voditi beskrajno zanimljive razgovore’, kaže Nelson, ‘Razmjena informacija i duhovitost su ključni za njih’. Blizanci vole sadržajne razgovore i puno komunikacije. Zanimljiv prvi spoj mogao bi biti predavanje ili potpisivanje knjige.

Rak (21. lipnja do 22. srpnja): Rak je vodeni znak povezan s obitelji, kućnim životom, njegovanjem i kuhanjem. Orijentirani su na obitelj i žele znati kakav je vaš odnos s roditeljima. ‘To je doslovno znak majčinstva’, objašnjava Nelson. Rakovi su prirodno brižni i čine da se drugi osjećaju zaštićeno. ‘Rakovi ne žele da znate koliko su zapravo mekani ispod svoje ponekad tvrde vanjštine’, kaže Nelson. Sjajan prvi spoj bio bi domaći obrok i duboka konzervacija.

Lav (23. srpnja do 22. kolovoza): Lav je vatreni znak kojim vlada sunce. Lavovi su hrabri, odvažni i vole biti u središtu pozornosti. ‘Lavovi moraju biti u pozitivnim situacijama kako bi pronašli ljubav; moraju biti vidljivi’, kaže Nelson. Oni su vrlo romantični i zaigrani te vole zabavu. Idealni prvi spoj mogao bi biti odlazak u kino. ‘Lav je znak udvaranja, izlazaka i zaljubljivanja, a ne braka’, napominje Nelson.

Djevica (23. kolovoza do 22. rujna): Djevica je zemljani znak povezan s radom i zdravljem. ‘Djevica teži savršenstvu i pažnji na detalje’, kaže Nelson, ‘Oni vole rutinu i traže partnere s kojima će dijeliti svakodnevne obaveze’. Djevice cijene zdravlje i fitnes te žele partnere koji dijele te vrijednosti. ‘Kompatibilnost je važna, posebno u svakodnevnim navikama’, objašnjava Nelson.

Vaga (23. rujna do 22. listopada): Vaga je znak partnerstva i braka. ‘Vaga bez partnera je kao dan bez sunca’, kaže Nelson. Vage cijene estetiku, umjetnost i eleganciju. ‘Razgovor je također vrlo važan za njih’, dodaje. Vage uživaju u vezama i marljivo rade kako bi imale sretan brak. ‘One su pažljive u odabiru partnera jer su im veze jako važne’, napominje Nelson.

Škorpion (23. listopada do 21. studenog): Škorpion je vodeni znak poznat po svojoj intenzivnosti. ‘Škorpioni vole imati kontrolu i otkrit će i najdublje skrivene tajne’, kaže Nelson, ‘Oni vladaju seksualnošću, ali i rađanjem, smrću i ponovnim rađanjem’. Škorpioni su vrlo lojalni i traže partnere koji su otvoreni. ‘Kad se zaljube, žele biti sigurni da ih partner neće izdati’, objašnjava Nelson.

Strijelac (22. studenog do 21. prosinca): Strijelac je vatreni znak povezan s avanturama i humorom. ‘Stav Strijelca je, kakvu ću avanturu danas imati?’, kaže Nelson, ‘Oni cijene spontane aktivnosti i vole biti na otvorenom’. Strijelci uživaju u sportu, a prvi spoj može uključivati aktivnosti poput tenisa ili jahanja. ‘Oni ne vole tradicionalne spojeve i cijene novu i uzbudljivu dinamiku’, kaže Nelson.

Jarac (21. prosinca do 20. siječnja): Jarac je zemljani znak poznat po svojoj ozbiljnosti i pragmatičnosti. ‘Jarac cijeni poštovanje i želi postići uspjeh’, objašnjava Nelson, ‘Oni vole tradiciju i imaju snažnu radnu etiku’. Idealan spoj za Jarca može biti posjet muzeju ili večera i filmska večer. ‘Jarci razvijaju vlastite tradicije koje daju osjećaj kontinuiteta’, kaže Nelson.

Vodenjak (20. siječnja do 18. veljače): Vodenjak je znak budućnosti, povezan s tehnologijom i izumima. ‘Vodenjaci cijene prijateljstvo i društvene aktivnosti’, kaže Nelson, ‘Oni uživaju u grupnim spojevima i društvenim igrama’. Vodenjaci su kreativni i traže rješenja za društvene probleme. ‘Oni su znanstvenici i tehnolozi u društvu’, objašnjava Nelson.

Ribe (19. veljače do 20. ožujka): Ribe su vodeni znak poznat po svojoj empatiji i intuiciji. ‘Ribe žele biti jedno s drugom osobom kao što valovi postaju jedno s oceanom’, kaže Nelson, ‘Oni cijene umjetnost, glazbu i meditaciju’. Ribe traže mir i opuštanje, a idealan spoj može uključivati zajedničku meditaciju ili slušanje glazbe. ‘Najvažnije je da se osjećaju povezano s višom sviješću života’, zaključuje Nelson.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.