ugasila se vatra

Što kad kola krenu nizbrdo? 5 znakova da će vas dragi – ostaviti

Foto: Thinkstock
Što kad kola krenu nizbrdo? 5 znakova da će vas dragi – ostaviti
06.03.2014.
u 12:33
Zaljubljenost s vremenom jenjava i naravno da se nećete besramno ljubakati na klupici u parku. No, ako rijetko razmjenjujete nježnosti, to će biti prvi znak da nešto nije u redu.
Pogledaj originalni članak

Svaka veza ima uspone i padove, a manje su nesigurnosti uobičajene. Ipak, ponekad će se dogoditi da vas preplavi osjećaj da nešto uistinu nije u redu, a da nećete imati u što uperiti prst krivnje.

Da su kola krenula nizbrdo, znat ćete po ovim stvarima.

1. Stalno je s ekipom

Ne sjećate se kad ste posljednji put nekamo zajedno izašli. Ni u kino više ne idete, a zajedno ste gledali najnovije naslove. Rijetko se zapravo i viđate, a kad ga pozovete na izlazak, on se već dogovorio s prijateljima. I tako svaku večer proteklog tjedna...

2. Nema više sitnih nježnosti

U počeku veze zagrljeni ste se šetali gradom i niste se mogli odvojiti jedno od drugoga. Zaljubljenost jenjava s vremenom i naravno da se nećete besramno ljubakati na klupici u parku. No, ako rijetko razmjenjujete nježnosti, to će biti prvi znak da nešto nije u redu.

3. Ne javlja se na telefon

Ako kaže da nije imao signala ili da se zaboravio javiti, počnite se brinuti.

4. Zaboravio je na dogovor

Ostavio vas da ga čekate. Poslije se pravdao da mu se istrošila baterija. Opravdanja – nema!

5. Izbjegava ozbiljne razgovore

Dok vi planirate izlet, on se izvlači i ne želi razgovarati o vašoj budućnosti. A i sam vam je rekao da se nikad neće oženiti. Ostavite vi njega prije nego on ostavi vas.

>>Ako se prepoznate u ovim izjavama, veza vam je opasno u krizi

>>Sedam znakova da vam je veza u krizi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FI
Filius
13:48 06.03.2014.

E vidite. zbog ovakvih članaka koji ispiru mozak mladih djevojaka svaki put kad uđem u vezu imam osjećaj da sam s emocionalno retardiranom osobom.