Promo

STOP raku vrata maternice

Foto:
STOP raku vrata maternice
VL
Autor
PR Članak
20.01.2012.
u 16:50
Od 21. 1. do 4. 2. 2012. u najbližoj Poliklinici Sunce očekuje vas 50% popusta na usluge ginekološkog pregleda, ultrazvuka i Papa-testa.
Pogledaj originalni članak

Pred nama je europski tjedan prevencije raka vrata maternice, kao i Dan mimoza. Svoj doprinos iznimno humanoj akciji i ove godine pružit će devet Poliklinika Sunce kroz posebnu akciju za sve žene koje se spremaju na svoj redoviti godišnji pregled.

Od 21. 1. do 4.  2. 2012. u najbližoj Poliklinici Sunce očekuje vas 50% popusta na usluge ginekološkog pregleda, ultrazvuka i Papa-testa.

„Više je nego poželjno da svaka žena jedanput na godinu obavi preventivni sistematski ginekološki pregled koji uključuje Papa-test i ultrazvuk. Rutinski probir Papa-testom preporučuje od 18. godine ili nakon početka spolne aktivnosti. Riječ je o testu probira karcinoma vrata maternice, ali može nas upozoriti i na blaža oštećenja, tzv. prekancerozne lezije kao što su CIN I, II, III. Što se oštećenje prije otkrije, liječenje nam je lakše, kraće i jednostavnije” – upozorila nas je dr. Eva Jendriš Škrljak, specijalistica ginekologije i opstetricije, ravnateljica Poliklinike Sunce na zagrebačkom Trnju.

Svoj pregled u Poliklinici Sunce možete dogovoriti telefonom ili mailom u vrijeme koje vi želite te bez čekanja obaviti pregled u intimi ugodnog prostora.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr