jeste li među njima?

Stručnjakinja za astrologiju otkrila: Ovi znakovi zodijaka su najsenzualniji!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Thinkstock
Poljubac, ljubljenje
Foto: Thinkstock
Poljubac, ljubljenje
Foto: Shutterstock
Poljubac
Foto: Thinkstock
poljubac
06.06.2024.
u 21:16
Pogledaj originalni članak

Astrološka stručnjakinja Kristy Gran kaže da joj se samci i ljudi u vezama često obraćaju kako bi saznali stvari kao što su kako izbjeći crvene zastavice i kako ponovno zapaliti iskru. Kristy kaže da istraživanjem svog horoskopskog znaka "stječete uvid u kompatibilnost", rekavši: "Svi mi imamo svoje individualne preferencije u davanju i primanju ljubavi, a naši horoskopski znakovi otkrivaju što nam donosi zadovoljstvo i što nas uzbuđuje." U nastavku pogledajte njezin pogled na znakove i senzualnost, piše Daily Star. 

Bik: Prema Kristy, Bik je najsenzualniji znak zodijaka. "Oni ne vole ništa više od uzimanja vremena za sve – posebno u spavaćoj sobi i prepuštanja pet osjetila; dodiru, vidu, sluhu, mirisu i okusu. Ovim fiksnim zemljanim znakom vlada Venera, planet luksuza i ljubavi, što znači plahte od svile, raskošna svijeća i duga neprekidna večer bit će vaš način da zavedete ovaj znak", rekla je. Kristy kaže da s Bikom ne biste trebali požurivati ​​stvari jer bi inače veza mogla biti prekinuta.

Lav: Lav je vatreni znak kojim vlada Sunce. Kristy kaže da "odišu samopouzdanjem i karizmom", što prelazi i u intimnost. Osobe rođene u ovom znaku imaju jaku osobnost koja kao magnet privlači druge. Jednom kada se zaljube, učinit će apsolutno sve da zavedu odabranika ili odabranicu svog srca. Ne trebamo naglašavati da će u tome i i uspjeti.

Djevica: Ovim promjenjivim zemljanim znakom vlada Merkur, planet intelekta i komunikacije, prema Kristy. Kaže da ako ste zaokupili pažnju Djevice i onda će vam pokazati svoju divlju stranu i to će vas "vjerojatno ostaviti bez teksta". 

Škorpion: Škorpion je najzavodljiviji znak zodijaka, smatra Kristy. Kaže da su "snažni, tajanstveni i zadivljujući" i vjerojatno će vas natjerati da poželite još. Vodenim znakom vlada Pluton, planet intenziteta i ponovnog rođenja. Ona kaže da biste trebali očekivati ​​"transcendentno iskustvo" kada se vaša tijela sretnu.

Ribe: Ribe traže sveobuhvatnu ljubav jer romantiziraju svaki aspekt svog života, prema Kristy. "Oni su promjenjivi vodeni znak kojim vlada Neptun, planet snova i mistike. Ova energija prelazi u spavaću sobu, gdje će pokazati svoje najluđe maštarije, sve dok se mogu potpuno uroniti u trenutak", otkrila je. 

Vaga: Kristy kaže da vam Vage mogu donijeti "stabilnost među plahtama". "Ovim zračnim znakom vlada Venera, planet luksuza i ljubavi, što Vagama daje draž i šarm. Vođene Venerom, planetom ljubavi i plodnosti, koja je dobila ime po mitskoj božici strasti i želje, Vage su talentirane za zavođenje i vrlo kreativne u tome.

PREVRTALI STOLOVE, VRIJEĐALI, OTIMALI SE...

Divljanje u Međimurju: Pijani napali policajce, jednog teško ozlijedili, zbog moguće eskalacije pozvano pojačanje

Usprkos okupljanju većeg broja građana na mjestu događaja, koji su glasno negodovali te je postojala opasnost od veće eskalacije sukoba, policijski službenici uspijevaju privesti dvojicu 26-godišnjaka te 47-godišnjaka u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Na mjesto događaja upućene su i dodatne policijske snage

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.