Jeste li među njima?

Svi ih želimo u svom životu: Ovo su najnesebičniji horoskopski znakovi

Foto: shutterstock
Svi ih želimo u svom životu: Ovo su najnesebičniji horoskopski znakovi
08.10.2023.
u 09:55
Ako mogu pomoći ili ponuditi svoje usluge na bilo koji način, oni će biti prvi koji će to napraviti i rijetko će reći ne ako ih nešto zamolite.
Pogledaj originalni članak

Za neke ljude normalno je staviti tuđe potrebe ispred svojih. Dati će cijeloga sebe, a da ne očekuju ništa zauzvrat. Ako mogu pomoći ili ponuditi svoje usluge na bilo koji način, oni će biti prvi koji će to napraviti i rijetko će reći ne ako ih nešto zamolite. Ispostavilo se da bi njihov horoskop mogao biti razlog zašto su tako obzirni, prenosi Best Life.

Bik: Bikovi su nesebični jer vole znati da možete računati na njih. Oni su nevjerojatno pouzdani, pružit će vam podršku kao nitko drugi i žele osigurati da se svi osjećaju dobrodošlo i ugodno. 'Zadovoljstvo im pruža briga o tuđim potrebama', kaže Tara Bennet, astrologinja i duhovna trenerica, koja dodaje da su ovi zemljani znakovi nesebični, nikad ne očekujući priznanje ili zahvalu za svoja dobra djela.

VEZANI ČLANCI: 

Lav: Dok su Lavovi poznati po svojoj karizmi i otvorenoj osobnosti, također imaju velika srca. Raquel Rodriguez, astrologinja i osnivačica Your Zodiac-a, kaže da su iznimno velikodušni, često koriste svoje prirodne vještine vođenja kako bi zagovarali druge. Lavovi će učiniti sve što mogu kako bi iz drugih izvukli ono najbolje. 'Uživaju u podizanju ljudi, a njihova ljubazna djela sežu od velikih gesta do iskrenih komplimenata', dodaje Rodriguez.

Ribe: Kao vodeni znak, prirodno je za Ribe da daju sve od sebe za svoje voljene. Rodriguez napominje da njihova radost proizlazi iz samog čina davanja, što ih čini duboko nesebičnim pojedincima. Međutim, ponekad imaju problema kada je u pitanju postavljanje granica. 'Ne jednostavno nije u rječniku Riba', objašnjava Bennet. Poremetit će vlastite planove kako bi bili sigurni da tuđi teku glatko. Iako to nije realno, ribe sanjaju svijet u kojem su apsolutno svi sretni.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

 

Djevica: Ništa ne veseli Djevicu više od pomoći nekome. Kao znak usluge, mogu ubaciti u višu brzinu ako dođe do krize i neće oklijevati biti tu kad ih trebate. 'Bilo da se radi o pomaganju prijatelju da organizira svoj život ili jednostavno o tome da ih slušaju, Djevice nude praktičan oblik nesebičnosti koji je neprocjenjiv', kaže Rodriguez. Ovi zemljani znakovi imaju savršeno oko za detalje i mogu brzo predvidjeti što vam treba prije nego što to sami shvatite.

Vaga: Vaga živi za to da druge čini sretnima. Uvijek pazi da se svi oko nje osjećaju cijenjenima i lako će potisnuti vlastite želje u stranu ako joj to pomaže u izbjegavanju sukoba. Bennet ih opisuje kao nesebične do srži. Ponekad bi mogli otići predaleko u zanemarivanju vlastitih potreba, ali briga za druge je za njih obavezna. 'Ako osjećaju da su mogli učiniti više, a nisu, osjećaju se vrlo loše zbog situacije', dodaje Bennet.

VEZANI ČLANCI: 

Rak: Nema sumnje da je Rak najnesebičniji horoskopski znak, a Rodriguez ide toliko daleko da kaže da im je briga o drugima prirodna kao i disanje. Nitko ne bi odustao od onoga što radi kako bi se brinuo o vama kao ovi empatični vodeni znakovi. Imaju duboku ljubav prema svojoj obitelji i prijateljima i obično su ljepilo koje drži odnose zajedno. 'Zanimljiva stvar u vezi s Rakovom nesebičnošću je da je toliko duboko ukorijenjena da je oni gotovo i ne vide kao izbor - oni su jednostavno takvi', dodaje Rodriguez.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
Bo
20:33 08.10.2023.

Ja i bivša smo Lav i Bik. 20g. Lošeg,najgoreg braka.......