pripazite

Svog "veseljka" ne vidi svaki treći muškarac

Foto: ''
Svog "veseljka" ne vidi svaki treći muškarac
18.09.2012.
u 11:25
Osim što im trpi seksualni život, debelim muškarcima s izraženim trbuhom prijeti niz bolesti
Pogledaj originalni članak

Da, dobro ste pročitali naslov! Istraživanje britanskog portala WeLoveOurHealth pokazuje da svaki treći Britanac između 35 i 60 godina ima problema s debljinom i velikim trbuhom od kojeg ne može vidjeti svoj penis. Uzrok tomu je najčešće prejedanje i pijenje puno alkohola, najčešće piva koje širi želudac. Kod muškaraca više životne dobi (između 51 i 60 godina) pretilih je još i više – čak 44 posto njih koji od trbuha ne vide ništa drugo...

No to nije najgore. Muškarci s velikim opsegom struka imaju pet puta veći rizik za obolijevanje od dijabetesa tipa 2 i tri puta veći rizik od karcinoma debelog crijeva, a da ne govorimo o obolijevanju od srčanih bolesti i prijetnji moždanog udara, prenosi Yahoo.

Zaključak studije koja je provedena na 1000 ispitanika prebacuje odgovornost na muškarce koji u većini slučajeva prema svom zdravlju imaju nehajan odnos istovremeno misleći da uz nezdrav način života mogu živjeti vječno...

– Ovo je istraživanje prilično zabrinjavajuće. Muškarci moraju shvatiti potencijalne rizike debljine i provjeriti svoje zdravlje – kaže istraživač Du Pleiss.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
james49
13:10 18.09.2012.

Zakaj ga moram videti? Glavno je da funkcionira kad treba!