kućne čarolije

Tako jednostavno: Ovo je tajni sastojak za savršenu kajganu na koju ćete se lako navući

Foto: Getty Images
Kajgana
Foto: Getty Images
Kajgana
Foto: Getty Images
Kajgana
06.03.2019.
u 11:00
Različiti dodaci ovo jelo mogu učiniti i glavnim obrokom, a kada ste svladali sve omiljene kombinacije, ostaje još pitanje kako ovo jelo učiniti baš onako posebno pjenastim i savršenim.
Pogledaj originalni članak

Kajgana je mnogima omiljeno jelo za doručak i svatko ima svoj omiljeni način pripreme, a odavno je postala znatno više od običnih jaja. 

Različiti dodaci ovo jelo mogu učiniti i glavnim obrokom, a kada ste svladali sve omiljene kombinacije, ostaje još pitanje kako ovo jelo učiniti baš onako posebno pjenastim i savršenim.

Slavni chefovi otkrivaju tajnu: Zamutite jaja i dodajte malo mineralne vode i mlijeka. Mjehurići ugljičnog dioksida učinit će kajganu pjenastom i rahlom, a mlijeko posebno kremastom. U svakom slučaju, to je kombinacija na koju ćete se lako navući. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SE
serđo12
12:36 06.03.2019.

Nema veze izgled ,u kajganu se može dodati luka,paprike svježe ili u prahu,kurkume ,parmezana !

AR
Arger
11:19 06.03.2019.

Pa moja je mama jos prije 50 godina dodavala mlijeko ili radensku u jaja......o hebli vas danasnji chefovi ako im je toliko trebalo da to otkriju.

DR
Drmiha
11:41 06.03.2019.

,,rahlom"" eeeh sta to uopće znači??????