Promo

Tomislav Škunca i Renata Sopek pripremali zdrave i ukusne delicije od svježeg voća i povrća s Lidlove tržnice

Foto: Lidl
Lidl
Foto: Lidl
Lidl
Foto: Lidl
Lidl
Foto: Lidl
Lidl
Foto: Lidl
Lidl
VL
Autor
PR Članak
19.06.2015.
u 12:28
Namirnice s Lidlove tržnice uvijek su svježe i kontrolirane te zajamčene kvalitete i najpovoljnije cijene
Pogledaj originalni članak

Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je svoju kampanju Svježina – Voće i povrće. Poznati kuhar Tomislav Škunca Škuf, uz pomoć Renate Sopek, ovom je prilikom pripremao ukusne i zdrave obroke, a sve u čarobnoj atmosferi terase restorana Gallo. Lidlova tržnica obiluje bojama, okusima i mirisima uvijek svježeg voća i povrća, koje se u Lidlove trgovine dostavlja svakodnevno.

Lidl je u prekrasnom prostoru restorana Gallo, predstavio svoju kampanju Svježina, a Tomislav Škunca Škuf i Renata Sopek ovom su prigodom pripremali slasne obroke od svježeg voća i povrća s Lidlove tržnice. Namirnice s Lidlove tržnice uvijek su svježe i kontrolirane te zajamčene kvalitete i najpovoljnije cijene. Lidlova tržnica mami sočnim jabukama, zrelim citrusima, povrćem punim vitamina. Baš kao i na omiljeni plac, na Lidlovu tržnicu dolazimo kako bismo svakodnevno iz obilja svježeg voća i povrća odabrali najbolje namirnice od kojih se kuhaju ukusna, zdrava i raznolika jela.

Lidlovo voće i povrće u tržnice dostavlja se svakodnevno, a iskusni radnici kontroliraju njegovu svježinu i kvalitetu, posebno pazeći da su temperatura i vlažnost zraka idealni za prijevoz i skladištenje voća i povrća pa su tako u trgovini samo sočne i mirisne namirnice. Redovito se kontrolira cijeli proces dostave, a namirnice koje ne zadovoljavaju kvalitetom, vraćaju se proizvođaču. Također, Lidl godinama surađuje s provjerenim dobavljačima, smanjujući broj posrednika između kupaca i proizvođača.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.