nagradni natječaj

Trebaš li outfit za maturalnu večer?

Foto: Shutterstock
Trebaš li outfit za maturalnu večer?
15.05.2015.
u 09:15
Zablistaj u maturalnoj noći i uđi u svijet odraslih kao gospodin/dama! Uključi se u naš nagradni natječaj i obuci se od glave do pete.
Pogledaj originalni članak

Prošli je fotonatječaj „Hoćeš nove šuze?“ najsretnijim dobitnicima dodijelio poklon-bonove za tenisice, a sada je vrijeme za nešto sasvim drukčije i elegantnije, nagradni natječaj „Trebaš outfit za maturalnu večer?“. Bliži se dan D u životu svakog maturanta, trenutak krune odrastanja – maturalna večer! Noć je to u kojoj svi žele svojim outfitom zablistati i pokazati da su ušli u svijet odraslih. Raskošne haljine, frizure, cipele, elegantne košulje i sakoi, samo su dio onog blještavila u maturalnoj noći.

Ako i ti trebaš outfit za svoju maturalnu večer koji te neće „opaliti“ po džepu, budi jedan od dvoje sretnika i uključi se u fotonatječaj te osvoji darovnu karticu u vrijednosti od 1000 kn za potrošnju u Arena centru.

Ono što trebaš napraviti jest: fotkati se, postaviti sliku na naš portal i ukratko opisati kako ti sebe vidiš u maturalnoj noći. Dvije najkreativnije i najzanimljivije prijave osvojit će vrijedan dar i zasigurno će zablistati u punom sjaju u maturalnoj noći. Zagrebačka banka i Večernji list donose ti specijal Mladi: imate li svoje mjesto? U specijalu se nalazi i nagradni natječaj Trebaš outfit za maturalnu večer? na koji se možete prijaviti od 15. svibnja do 1. lipnja.

NAPOMENA: Dopušteni su isključivo autorski radovi maturanata, a ne tuđi autorski rad ili rad nekoga tko nije maturant. Ako žiri utvrdi da je fotografija neoriginalna ili krši tuđa autorska prava, korisnik će biti sankcioniran te neće imati pravo sudjelovanja u natječaju.

Pogledajte na vecernji.hr