PROMO

Tretman koji ispunjava snove tisuća žena!

Bore
Bore
Bore
Bore
Bore
24.09.2011.
u 16:03
Garantirano oslobađanje od bora. Koža glatka kao svila u 21 dan!
Pogledaj originalni članak

Sanjate o koži bez nesavršenosti? Želite se riješiti bora? Vaša je koža lišena vitalnosti? Postoji idealno rješenje za bilo koju nesavršenost kože, koje djeluje brzo i učinkovito. U samo 21 dan uklanja bore, suhoću, paučinaste vene, mrlje, sjene i podočnjake, pa čak i ožiljke. Kako je to moguće?

U posljednje vrijeme imamo pravu dermatološku i kozmetičku zvijezdu. Jednostavna metoda za vraćanje mladenačkog izgleda kože razvijena je u Tokijskom institutu biotehnologije. Što je bitno, tretman je siguran i može se koristiti kod kuće, a uz to ne trebate trošiti ogromne svote novca.

Bore

Metoda može učiniti čuda. Nakon korištenja formule za lifting kože, žene postaju mlađe za 15, 20 ili čak 25 godina! Formula proglašena „japanskom tajnom mladosti“ osigurava da će vaša koža postati svilenkasta, savršeno vlažna i glatka, a vi ćete je zavoljeti od prve upotrebe!

Zahvaljujući novoj formuli za pomlađivanje u samo 21 dan:

  • riješit ćete se 98,9% dubokih bora
  • uklonit ćete 99,7% mimičkih bora
  • znatno ćete učvrsti kožu (do 10 puta)
  • riješit ćete se svih mrlja i pigmentacije;
  • uklonit ćete podočnjake ispod očiju
  • vratit ćete sjajni ten

Bore

Zašto se je isplati koristiti?

Većina kozmetike sadrži zanemarive količine aktivnih tvari... i jednostavno ne djeluje. Tretmani poput botoksa ili liftinga lica koštaju 10-50 tisuća kuna. Osim toga, povezani su s velikim rizikom (paraliza lica, oticanje, ožiljci).

Odlučujući se na novu metodu uklanjanja bora i bilo kakvih kožnih nesavršenosti, koristit ćete kozmoceutik. Od drugih preparata razlikuje se po povećanoj količini i visokoj koncentraciji aktivnih tvari. Osim bioregenerativnog učinka, također snažno njeguje kožu.

Sada dobivate jamstvo da ćete radikalno potaknuti proces obnove stanica, aktivirati proizvodnju kolagena i poboljšati boju kože. Zato je metoda hit u pomlađivanju kože.

Bore

One su već koristile ovu metodu

Gospođa Ana Horvat (59 g.) jedna je od osoba koje su koristile formulu za lifting kože i tako opisuje svoje dojmove:
- Ova metoda radi poput magije! Izgledala sam kao starica. Lice mi je bilo prekriveno dubokim borama, a podočnjaci i jake promjene boje bili su uzrok kompleksa. I onda sam naišla na ovu formulu. Nisam mogla vjerovati vlastitim očima. Već od prve uporabe formule moje je lice postalo glađe. Dovoljno je samo nekoliko sati da bi koža postala napetija, a bore počele nestajati. Prije se nisam mogla pogledati u ogledalo, a sad mi nitko ne vjeruje da imam 59 godina. Predivno!

Gospođa Eva Kos (66 g.) također je 21 dan koristila formulu. Evo što govori:
- Oduševljena sam. Nisam vjerovala da se u samo 21 dan mogu potpuno riješiti bora. Njezina me je učinkovitost odmah zapanjila. Doslovno od prvog dana moje su bore počele nestajati. Sada mi je lice glatko, blistavo i ima prekrasnu jednoliku boju. Izgledam 20 godina mlađe. Ovo je protuotrov za nedostatke kože za svaku ženu!

Bore

Kako doći do metode?

Već 312 tisuća žena iz cijelog svijeta koristilo je revolucionarnu metodu. Sve su se riješile bora i postigle efekt glatke kože – bez ikakvih nuspojava.

Naše čitateljice čeka posebna subvencija za formulu za lifting. Da biste je iskoristile, kliknite ovdje:

Riješite se svih bora i u 21 dan postignite savršeno čvrstu kožu u 21 dan >>

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr