Šokirao gledatelje

U simulaciji je prikazao kako izgleda kremiranje, gledatelji u šoku: 'Radije me ostavite u lijesu'

Foto: shutterstock
U simulaciji je prikazao kako izgleda kremiranje, gledatelji u šoku: 'Radije me ostavite u lijesu'
20.09.2024.
u 13:28
Simulacija je prilično šokantna i vodi vas kroz postupak spaljivanja korak po korak.
Pogledaj originalni članak

Najpopularnija alternativa tradicionalnom ukopu - je kremacija, o kojoj YouTuber Zack D.Films govori u nedavnom kratkom videu, prenosi Unilad. U videu kaže: "Kada umrete, vaše tijelo se stavlja u posebno dizajniranu peć koja može doseći temperaturu od oko 982°C. Ta intenzivna toplina smanjuje tijelo na fragmente kostiju i pepeo unutar dva do tri sata."

YouTuber je nastavio: "Nakon toga koristi se magnet kako bi se uklonili metalni predmeti poput kirurških igala, skrivenih piercinga i zubnih implantata." Zatim objašnjava posljednji korak u kremaciji: "Preostali fragmenti kostiju se zatim procesuiraju u fini prah, koji se kombinira s preostalim pepelom i stavlja u urnu."

VEZANI ČLANCI: 

Video je na YouTubeu prikupio preko 11 milijuna pregleda te gotovo 7 tisuća komentara, od kojih su mnogi šokirani onime što su vidjeti, a neki se premišljaju oko svojih planova za kraj svog života. “Radije ću trunuti u lijesu, nego raditi ovo...“, napisao je jedan korisnik kojem se ono što je vidio, nije nimalo svidjelo. Drugi su bili iznenađeni da proces traje toliko kratko, “Samo dva do tri sata, to je začudo vrlo umirujuće...“

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikla i suknje:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.