idealna ljetna frizura

Ukradite stil Aleksandri Grdić! Evo kako napraviti seksi ljetnu frizuru

Foto: Nikola Zoko
Aleksandra Grdić
Foto: Nikola Zoko
Aleksandra Grdić
Foto: Nikola Zoko
Aleksandra Grdić
Foto: Nikola Zoko
Aleksandra Grdić
Foto: Nikola Zoko
Aleksandra Grdić
Foto: Nikola Zoko
Aleksandra Grdić
21.07.2015.
u 13:33
Frizerka Krešimira Rovišćanec (HD Academy by Krešimira) osmislila je neodoljivu pužić pletenicu, koja savršeno može funkcionirati kao dnevna i večernja frizura
Pogledaj originalni članak

Visoke temperature tjeraju nas da podignemo kosu.

I to u seksepilnu pletenicu koja je hit i ove sezone. Frizerka Krešimira Rovišćanec (HD Academy by Krešimira) osmislila je neodoljivu pužić pletenicu, koja savršeno može funkcionirati kao dnevna i večernja frizura.

Kako napraviti ovu seksi frizuru?

Kosu raščešljajte i podijelite na prednji i stražnji dio kako biste mogli nesmetano plesti prednje pletenice. Ako ovo radite same, pazite kako pletete prednji dio – taj dio treba uokviriti lice, posebno ako nosite šiške.

Kad ste završile s pletenjem prednjeg dijela kose, stavite ukrasne ruže. Mi smo koristili stiliziranu traku ukrašenu crnim ružama koje su lijep ukras za večernji total look. Polovina frizure je gotova i ona se, volite li podignuti kosu dopola, može nositi i u ovoj fazi.

No, pokazujemo kako nastaviti plesti. Krešimira je podigla stražnji dio kose kako bi stvorila profil i ostatak kose oblikovala u nisku punđu, pužić oblika. Pletenicu koja je ostala nakon pletenja prednjeg dijela kose lijepo je povezala s napravljenom punđom i sve zajedno fiksirala Subrina Professional Hair Code lakom za kosu. Frizura je gotova! Kako vam se sviđa?

Stilistički savjet: Kako nositi ovu frizuru?

Uz romantične duge haljine, čipkane mini haljine ili tunike, seksepilne lanene suknje s volanima. Ruže mogu biti i u drugim bojama, a ne volite li cvijeće, u kosi možete uplesti i trakice.

>>'Vrijeme je lijepih i glamuroznih frizura, ombre je prošlost'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BE
berija
15:23 21.07.2015.

Kad bi moja supruga htjela ovako izgledati, trebala bi stati pred jureći FAP 13-14. Alma, gdje ti je novinarsko dostojanstvo?

Avatar lasta mala
lasta mala
14:40 21.07.2015.

Jedina komentiran a možda sam i jedina otvorila članak ali sjeti me naslov na jednu Đoletovu-od tebe bato ni aspirin!!!

BJ
Bjelovar112
14:53 21.07.2015.

alex je još dobro drži