ljetni recept

Ukusno i pristupačno: Zapečeni ravioli u umaku od rajčice za 50 kuna

Foto: Aurelia
Ukusno i pristupačno: Zapečeni ravioli u umaku od rajčice za 50 kuna
16.07.2014.
u 15:37
Priprema jela traje 45 minuta, porcija ima 540 kcal, a jelo će vas stajati 50 kuna
Pogledaj originalni članak

SASTOJCI:

1 paket raviola s ovčjim sirom Aurelia, maslinovo ulje, luk, češnjak, origano, sušene rajčice, šećer, mozzarella, sir ribanac, sol, papar

PRIPREMA:

Luk i češnjak pirjajte na maslinovu ulju. Dodajte rajčicu, začinite i pospite origanom. Kad zakuha, lagano zašećerite i ostavite da se krčka još 20 minuta. Raviole skuhajte prema uputama na pakiranju.

Ocijedite i pomiješajte s umakom u vatrostalnoj posudi. Mozzarellu i sir ribanac pospite po raviolima. Pecite oko 20 minuta na 240ºC.

>>Ručak za 50 kuna: Vegetarijanski zalogaj od jaja i avokada

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.