Neobičan fetiš

Umjetnica (80) je ovisna o zelenoj boji: 'Svi me gledaju kada prođem ulicom'

Foto: greenladyofbrooklyn/Instagram
Umjetnica (80) je ovisna o zelenoj boji: 'Svi me gledaju kada prođem ulicom'
15.06.2021.
u 11:30
"Otkako sam počela nositi samo zelenu, ne mogu se zamisliti u niti jednoj drugoj boji", kaže Elizabeth.
Pogledaj originalni članak

Elizabeth Sweetheart, 80-godišnja umjetnica poznatija je i kao "The Green Lady", a nastanak nadimka nije teško shvatiti ako ste je samo jednom vidjeli.

Naime, ova bakica iz New Yorka posljednjih je 25 godina ovisna o zelenoj boji - toliko da je čak i kosu obojila u tu boju. Osim toga, cijeli njezin dom, odjeća, nokti, dodaci... Sve je u istoj boji.

"Otkako sam počela nositi samo zelenu, ne mogu se zamisliti u niti jednoj drugoj boji", kaže Elizabeth koja inače izrađuje sitne, fino oslikane akvarele, a godinama se bavila i oslikavanjem grafike za poznate dizajnere odjeće.

Piloti u avionu moraju jesti različite obroke: Razlog je oprez!

Ispričala je i kako je ljudi često zaustave na ulici i kažu joj kako nosi njihovu najdražu boju, te kako širi optimizam i radost. "Uvijek radim stvari koje me čine sretnom, a zelena je najpozitivnija i najsretnija boja koja postoji."

Iako je sin Sam Eaton podržava u 'zelenom životu', ispričao je za medije da ju je spriječio da u istu boju oboji psa Dylana, a onda je otkrio i jedan genijalan detalj o kojem je Elizabeth razmišljala - u svoju putovnicu potpisala se kemijskom zelene boje.

"Možda toliko volim zelenu je sam odrasla u Novoj Škotskoj, a nakon preseljenja u New York nedostajale su mi sve te zelene nijanse oko mene. Zelena mi ne predstavlja samo zabavu i razigranost, ona mi pomaže u teškim vremenima, kao kad su mi umrli majka i Dylan", rekla je za The New York Times.

Žena zabrinuta zbog bizarnog fetiša supruga: Možemo li se razboljeti?

Foto: Thinkstock
vagina

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.