Loš odabir

Zapleli ste se u paukovu mrežu veze s oženjenim? Evo zašto bi trebali izaći iz nje što prije

Foto: Thinkstock
veza
Foto: Thinkstock
veza
Foto: Thinkstock
Varanje
19.05.2014.
u 08:07
Ostaje činjenica da ste vi ona posljednja rupa na svirali. Ma koliko se druga strana trudila da bude s vama, istina je da ste vi ipak drugi izbor.
Pogledaj originalni članak

Postoji mnoštvo razloga zašto biste se trebali držati podalje oženjenih muškaraca.

Ovo su neki od najvažnijih zbog kojih biste trebali okrenuti novi list u životu.

Pogrešno je

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Svatko zna da je petljanje s onima u braku pogrešno. No , kada se ipak nađete u toj situaciji neke stvari ne želite priznati. Koliko god sebe uvjeravali da je to ispravno i da je to samo privremeno, ostaje činjenica da ipak to nije u ispravno. Neka izađe iz braka pa onda budite zajedno.

Drugi izbor

Ostaje činjenica da ste vi ona posljednja rupa na svirali. Ma koliko vam se čini da se druga strana trudi biti s vama, istina je da ste vi ipak drugi izbor. I to najvjerojatnije samo privremeni. Na kraju dana ipak će "zakonita" i djeca, biti na prvom mjestu. I to ne treba osuđivati. Ako mu postavite ultimatum da bira između vas i obitelji, pogađate, izabrat će obitelj. A vi ćete ostati povrijeđeni, s osjećajem iskorištenosti i tuge. Zar vam to zaista treba?

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Laži

Oženjeni muškarac će smišljati laži i izgovore zašto se ne može naći s vama onda kada ste vi to poželjeli. Posao, djeca, obiteljski ručkovi tek su neke od obveze koje ne može izbjeći, a često niti ne želi. želite da vam se veza svede na pokoju poruku ili telefonski poziv na par minuta dok ide baciti smeće? Vrijedite više od toga.

>>Je li to ljubav ili (samo) požuda? Odgovorite na ova pitanja i doznajte

>>Muškarci za izbjegavanje – nepopravljivi i potpuno neupotrebljivi za vezu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.