Sretan 30.!

Victoria šalje Kate za rođendan hrpu haljina i modnih dodataka

Foto: Pixsell
Victoria šalje Kate za rođendan hrpu haljina i modnih dodataka
06.01.2012.
u 10:12
Strani su se mediji već našalili pitajući se hoće li i David u rođendanski poklon ubaciti i nešto H&M donjeg rublja za Williama
Pogledaj originalni članak

Kate Middleton mogla bi za svoj 30. rođendan, koji slavi u ponedjeljak 9. siječnja, dobiti izdašnu pošiljku haljina i accessoirea s potpisom Victorije Beckham.

Naime, kako javlja Showbizspy, sve je spremno za slanje ekskluzivne Victorijine kolekcije i to ne one koja se može kupiti u skupim dućanima, već jedinstvenih kreacija nastalih samo za mladu princezu.

Ovu vijest, međutim, ipak valja uzeti s određenom rezervom budući da je poznato kako Kate Middleton ne prima besplatnu odjeću, te kako je glasina da joj je Vicky poslala svoje kreacije već bilo. Princeza nikad u javnosti nije viđena da nosi nešto s potpisom bivše spajsice. S druge pak strane, moguće je da Kate učini iznimku budući da su dvije dame ipak prijateljice. 

Strani su se mediji već našalili pitajući se hoće li i David u rođendanski poklon ubaciti i nešto H&M donjeg rublja za Williama. David je, naime, zaštitno lice muških gaća za koje je nedavno objavljena izazovna kampanja.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.