OTMICE

Victoriju tješi Elton John

06.11.2002.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

Victoria Beckham još se ne može oporaviti od šoka nakon što je doznala kako je planirana otmica i nje i njezine djece, te da su je otmičari namjeravali ubiti ako njezin suprug David Beckham ne plati otkupninu.

U ovim teškim trenucima, očajna i prestravljena Victoria obratila se za pomoć bliskome prijatelju Eltonu Johnu, koji joj je pružio veliku podršku.

- To je jeziva spoznaja, pogotovo kad su tu umiješana i djeca. Strašno. Pričao sam s Viktorijom, dao joj nekoliko savjeta i utješnih riječi. Rekla mi je da nije mogla vjerovati dok je kod kuće na TV-u gledala ljude koji su pripremali otmicu i bili je spremni hladnokrvno ubiti zbog novca. Sve je to tako tužno. Victoria i David dosad su uvijek izlazili i slobodno se šetali bez osobnih čuvara. No, sada će im se životi jako promijeniti. Morat će se suočiti s time, a mi, njihovi prijatelji, pomoći ćemo im koliko god budemo mogli. Ali život ide dalje. Uza nesebičnu pomoć rodbine i prijatelja sve će lakše podnijeti - suosjećajno je rekao Elton John. (žvu)

Pogledajte na vecernji.hr