izazvali lavinu kritika

VIDEO Kako izgleda dječji rođendan u Dubaiju? Zabavljaju se šaranjem po Ferrariju vrijednom pola milijuna eura

Foto: @dubaieleveted
VIDEO Kako izgleda dječji rođendan u Dubaiju? Zabavljaju se šaranjem po Ferrariju vrijednom pola milijuna eura
25.09.2024.
u 12:30
‘Zar nema niti jedna druga igra za djecu? Što će naučiti iz ovoga?'.
Pogledaj originalni članak

Snimka s dječjeg rođendana u Dubaiju zapalila je društvene mreže, privlačeći pažnju svojom nesvakidašnjom scenom. Naime, tamo djeca na rođendanskim proslavama oslikavaju skupocjeni žuti Ferrari temperama i bojama dok ih fotografira profesionalni fotograf. 

Djeca su se okupila oko automobila čija vrijednost doseže vrtoglavih 500.000 dolara, odnosno oko 446.000 eura, kako bi ga ukrasila kistovima i bojama. ‘Auto vrijedan 500 tisuća dolara koristi se za dječju rođendansku zabavu! Ovo se događa samo u Dubaiju!’, piše uz video koji je prikupio mnoštvo komentara. 

‘Zar nema niti jedna druga igra za djecu? Što će naučiti iz ovoga?’, upitala se jedna korisnica, a druga dodala: ‘Zbog ovakvih stvari sam prestala živjeti u Dubaiju’. ‘Bolje razmislite o pomaganju onima koji nemaju i učenju vaše djece pravim životnim vrijednostima’, napisao je treći. 

Naravno, bilo je onih kojima se ovakva proslava jako svidjela te su stavljali emotikone oduševljenja uz video te pisali kako bi njihova djeca uživala u ovakvom rođendanu.

U koliko sati ste rođeni? Taj podatak otkriva mnogo o vašoj osobnosti!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.