HIT IZ HERCEGOVINE

VIDEO Tijekom obreda vjenčanja u Čitluku začuo se glas: Nemoj tetka, nemoj molim te!

Foto: Facebook
VIDEO Tijekom obreda vjenčanja u Čitluku začuo se glas: Nemoj tetka, nemoj molim te!
06.10.2024.
u 10:10
Taj trenutak iznenadio je sve prisutne, pa ni mladenka ni mladoženja nisu ostali ravnodušni.
Pogledaj originalni članak

Nakon nedavne urnebesne borbe djevojaka za buket na jednom vjenčanju u Hercegovini, još jedno vjenčanje uspjelo je na simpatičan način privući pozornost javnosti. Ovaj put, glavni trenutak nije bio borba za buket, već dirljiv, ali i smiješan trenutak koji se odigrao pred oltarom u crkvi u Čitluku.

Fotografski studio Zoka foto-video studio objavio je video mladog para, Dore i Ivana, kako jedno drugom obećavaju vjernost u dobru i zlu. No, sudbonosni trenutak bio je prekinut neočekivanim uzvikom iz pozadine. Naime, djetetov glas, prepun brige, začuo se s klupa: "Nemoj tetka, nemoj molim te."

VEZANI ČLANCI:

Taj trenutak iznenadio je sve prisutne, pa ni mladenka ni mladoženja nisu ostali ravnodušni. Crkvom se prolomio smijeh, a pridružili su se i uzvanici, pa čak i svećenik koji je sve s osmijehom pratio.

Video, uz koji stoji opis "Nećakinja ne da tetku", brzo je postao hit na društvenim mrežama, no ostaje nepoznato je li mladenka poslušala svoju nećakinju. Bez obzira na to, ovaj dirljivo smiješan trenutak zasigurno će se dugo pamtiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Idler 3
Idler 3
13:10 06.10.2024.

No, no, je sem svoju vujnu potegel nogom jel gdo bu ve zmenom igral nogomet...poslije sem ju obožaval dok mi je kupovala lizaljke 😁