prednosti

Volite jesti tost? Doznajte zašto je dobar za zdravlje

Foto: Thinkstock
Francuski tost
Foto: Thinkstock
Tost
Foto: Thinkstock
Tost
Foto: Shutterstock
Tost
Foto: Shutterstock
Tost
Foto: Shutterstock
Tost
01.07.2018.
u 19:32
Dijabetičari bi trebali češće jesti tost nego običan kruh
Pogledaj originalni članak

Topli tost i maslac ili neki drugi namaz mnogima je omiljeni zalogajčić. Ako ste mislili da je samo stvar ukusa u tostiranom kruhu, znajte da ima i svoje prednosti kada je riječ o zdravlju. Evo koje...

Dijabetičari bi trebali češće jesti tost nego običan kruh. Istraživanje objavljeno u svibnju u časopisu European Journal of Clinical Nutrition pokazalo je da tostirani kruh ima niži glikemijski indeks.

Ako imate problema s dijarejom ( op.a proljev), tostirani kruh trebao bi biti prvi izbor kako biste se riješili te probavne tegobe, baš kao i riža, sok od ananasa...

Ako vam je mučno tost i mlijeko pomoći će vam da se prije riješite tog neugodnog osjećaja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.