Promo

Wellness doživljaj za svaki džep

Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
VL
Autor
PR Članak
16.01.2014.
u 08:45
Pogledaj originalni članak

Odmor za svaki džep! Savršen paket za romantičare i one malo manje romantične. Oaza wellness usluga u kombinaciji s čarobnom atmosferom Termi Banovci. Megabon ponuda kao stvorena za revitalizaciju tijela i potpuno opuštanje nakon napornih novogodišnjih praznika i idealna za kratak bijeg u raj s najdražom osobom!

Hotelsko naselje Zeleni Gaj sklop je ugodnih kućica koje se nalaze neposredno pokraj Terma Banovci. Posebno će oduševiti one koji vole napraviti samo korak i već biti na svježem zraku. Naselje je također izvrsno ishodište za neograničene mogućnosti za sportske aktivnosti, od tenisa i odbojke do ribarenja, vožnje bicikla, vožnje čamcem po Muri i još mnogih drugih. Terme Banovci na sjeveroistoku Slovenije poznate su po svom domaćem ugođaju te nezaboravnim animacijskim programima.

Kupnjom ovog veličanstvenog paketa na www.megabon.eu dobivate trodnevni odmor na bazi polupansiona s neograničenim pristupom u termalni bazenski kompleks, jedan ulaz u svijet sauna, opuštanje uz jogu i zvučne kupke kao i romantično noćno kupanje (subota od 22 do 24 sati). Vi i osoba s kojom ćete putovati moći ćete uživati i u dodatnim pogodnostima koje pruža kupnja ovog paketa a te su bogat animacijski program, košarica voća, piće dobrodošlice te korištenje kupaćeg ogrtača.

Još Vas nismo uvjerili da ćete kupnjom ovog paketa učiniti puno za vaše zdravlje i raspoloženje? Spomenimo onda još i to da su posebnosti ovog ljupkog odredišta ljubaznost, domaća atmosfera i toplina, a ovaj raj na zemlji proteže se na gotovo 2000 m2 vodenih površina sa slapovima, toboganima, podvodnim masažama, whirlpoolima i izvorima, sa svjetlosnim i zvučnim učincima koji iznenađuju i zabavljaju … Iznenadite svoju najdražu osobu i pobjegnite na kratak odmor na kojem ćete doživjeti nezaboravne trenutke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr