Recept:

Za prste polizati: Turnedo a la Prestige

Foto: Thinkstock
Za prste polizati: Turnedo a la Prestige
28.02.2014.
u 14:20
Biftek kratko peći na žaru ili na vrelu ulju, a povrće skuhati na pari.
Pogledaj originalni članak

POTREBNO:

2 x 150 g bifteka

Za varivo:

30 g cvjetače

30 g brokule

30 g mrkve

30 g prženih krumpirića

Za umak:

20 g vrganja,

20 g lisičarki,

30 g guščje jetre

10 g šparoga

10 g suhih brusnica

1 dl španjolskog umaka

malo bijelog vina

PRIPREMA: Biftek kratko peći na žaru ili na vrelu ulju, a povrće skuhati na pari. Pripremiti umak od gore navedenih sastojaka. Vrganje i lisičarke pržiti na maslinovu ulju. Zatim dodati pečena guščja jetra i šparoge (ako se koriste svježe, treba ih skuhati), malo vina, španjolski umak, i na kraju suhe brusnice.

>>Jednostavna, a tako elegantna: Juha od rikule i račića

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.