Apsurd

Za skupocjene kreme u Hrvatskoj i liste čekanja

Za skupocjene kreme u Hrvatskoj i liste čekanja
24.06.2010.
u 13:35
Velik dio hrvatskih građana nema što namazati na kruh, a mnogi lice mažu skupim kremama.
Pogledaj originalni članak

Njegovati kožu “dijamantima”, kavijarom ili cvijetom neke egzotične biljke može biti idealno, ali i poprilično skupo. No, izgleda da cijena od nekoliko tisuća kuna za kremu protiv bora nikada nije bila prepreka bogatim Hrvaticama, a i siromašnije znaju “zabrazditi” pa kremu otplaćuju mjesecima. I u krizi, kad mnogi nemaju što namazati na kruh, skupocjene kreme za njegu lica imaju svoju vjernu klijentelu.

– Možemo reći da prodaja skupocjenih krema ide dobro, a kupci koji kupuju kreme od nekoliko tisuća kuna, onu za 500 smatraju lošom i jeftinom. Skupe nam kreme  dolaze svaki drugi mjesec i sve se prodaju. Jednom se nismo, zbog visoke cijene, usudili naručiti više komada pa se napravila lista čekanja. U trgovinama imamo po dva-tri komada vrijednih Caritinih krema, a prodaju se na 25 mjesta u Hrvatskoj – objasnila je Tajana Wurth iz parfumerija Martimex, gdje najskuplja krema brenda Carita stoji 3150 kuna. Hrvatske ekskluzivne parfumerije nude velik izbor skupocjenih krema poput onih brendova Sisley ili La Prairie, a među najskupljima su one namijenjene njezi starije kože, odnosno kreme protiv bora.

– Zadovoljni smo prodajom krema za njegu lica. Ne znači da neka krema od nekoliko tisuća kuna odgovara svakoj koži. Orijentirani smo na posebne i drukčije kreme, a ne samo na skupe. Cijene se kreću od 700 do 3400 kuna – kaže Ivan Lozić iz parfumerije Flores.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

HE
heather
16:37 24.06.2010.

ma nisam luda da dam tolke pare za neku kremu, imam 37 god i svi mi kažu da izgledam mlađe i uopće ne razmišljam o godinama .....zamislim da imam 21 god....i baš me briga kaj sam svaki dan starija.....to vam je tajna moje mladosti i ljepote....heee heeee

OB
-obrisani-
19:02 24.06.2010.

Moja krema \"jutroklik\" je daleko efikasnija od svih ti uvoženih krema. Đanđabe nudim ne samo kremu nego i masažu sa hepy endom svim gospođama koje su zainteresirane...

IN
Individuao
20:04 24.06.2010.

Znanstveno je dokazano da je sperma najbolja za lice. I besplatna je (za one koji imaju pristup dotičnom instrumentu).