oaze mira i ljepote

Za uživanje s ljubimcem: Ovo je top šest najljepših plaža na kojima možete povesti svog psa!

Foto: Shutterstock
Foto: Instagram/@ramona_2867
Foto: Instagram/@montys_dog_beach
Foto: Instagram/@tajanche
Foto: Instagram/@einfach.eisy
Foto: Instagram/@lajfpopasje
Foto: Instagram/@biancathiene
30.06.2024.
u 07:17
Ovog ljeta svog ljubimca možete bezbrižno voditi sa sobom na sva putovanja i avanturu u nepoznato
Pogledaj originalni članak

Vlasnici pasa znaju koliko je teško isplanirati godišnji odmor sa svojim ljubimcem. Većina plaža ili zabranjuje ulaz psima ili im nije  prilagođena što prilično komplicira stvar kad želimo povesti svog ljubimca s nama na godišnji. Naravno, ne želimo da čitave dane provodi u apartmanu dok smo mi na kupanju. Ovo su najljepše plaže za pse na Jadranu na kojima ćete uživati i vi i vaš ljubimac. 

1. Plaža u kampu Stupice, kao i cijeli rt Kamenjak u Premanturi, na samom jugu Istre, prilagođeni su za pse. Plaža u kampu je prostrana, s lijepim ulazom u vodu i predivnim pogledom.

2. Plaža za pse "Podvorska" u Crikvenici već godinama se nalazi na svim popisima najboljih plaža za pse na hrvatskoj obali. Opravdano, jer osim prekrasnog ambijenta, nudi i razne sadržaje koji će omogućiti tvom dlakavom ljubimcu da zaista uživa. Na plaži se nalazi i Monty's bar koji nudi pića kao pivo ili čaj koji su namijenjeni za pse.

3. Vela plaža u Baškoj jedna je od najljepših plaža na otoku Krku i često se pojavljuje na raznim popisima najljepših plaža u Hrvatskoj. Duga preko 1800 metara, sastoji se od mješavine šljunka i pijeska, te obiluje živopisnim barovima, slastičarnicama i restoranima. Plaža je također prilagođena za pse, ali ljeti je krcata turistima pa je to dobro imati na umu ako tražite mirnije mjesto za psa. 

4. Lošinj je vjerojatno najgostoljubiviji otok na Jadranu prema četveronožnim ljubimcima, sudeći po broju plaža namijenjenih psima. Plaže na kojima su psi dobrodošli prepoznat ćete po oznakama s crtežom psa ili zastavici s logom pseće kosti na plavo-zeleno-žutoj pozadini.

5. Dio plaže Duilovo u Splitu dobilo je status pseće plaže. Plaža je lokacijski lako dostupna, te se do nje bez problema dopješači iz bilo kojeg dijela Splita

6. U Zatonu Malom na 20 minuta od Zadra smjestio se jedan od najsređenijih kompleksa – plaža u turističkom resortu Zaton Holiday koja uistinu podiže kvalitetu ponude na višu razinu. U sklopu kompleksa nalazi se i posebna plaža za pse s apsolutno svim dostupnim sadržajima i bogatom ponudom.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.