Promo

Započnite Novu s Megabonom

Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
23.12.2013.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

Gradovi su već ukrašeni ukrasima, lampicama, božićnim jelkama, ljudi žure po božićne poklone za najmilije, zaustavljaju se na svakom uglu i dive ukrasima i štandovima s najrazličitijim proizvodima, dobrotama i sitnim detaljima, užurbano čavrljaju, smiju se, zabavljaju i žarko iščekuju najdužu noć u godini dok se natrpanim ulicama širi miris kuhanog vina i cimeta.

Skoro sve je već spremno, izabrana je odjevna kombinacija, najdraža osoba je pokraj vas, a da novogodišnja bajka bude potpuna još samo fali idealno mjesto za doček. Skoknite na portal specijaliziran za hotelske pakete, www.megabon.eu, i tamo pronađite svoju destinaciju za započinjanje 2014.

Megabon Vam nudi hotelske pakete u brojnim domaćim i stranim hotelima s najrazličitijom ponudom dočeka i brojnim dodatnim sadržajima. Birati možete među odličnim metropolama u kombinaciji sa spa doživljajima i romantičnim opuštanjem u dvoje ili dočeku na otvorenom s ludim zabavama do jutarnjih sati.

U Lijepoj Našoj vas Megabon vodi na doček na klizaljkama u ''Kraljici Jadrana'', Opatiji s paketom za Design Hotel Astoria, u našu prekrasnu prijestolnicu u slatke hotele Phoenix i Pantovčak, na Korčulu, u hotel broj 1. Hotel Korkyru, u Tučepe u slatku Villu Andreu, a ne nedostaju ni hotelski paketi u Novigradu, Splitu, Zadaru… Ako Vas više zanimaju susjedne države ili putovanja, onda svakako pogledajte vrhunske izlete autobusom u Dubrovnik, Sarajevo ili Istanbul, ili super pakete u Budimpešti u hotelu Six Inn, Beogradu u hotelu Helvetia, Sarajevu u hotelu Hollywood, u Moravskim Toplicama, Termama Dobrna, Ljubljani i Portorožu u Sloveniji, Tivatu u Crnoj Gori!

Neka vam 2014. započne čarobno, luksuzno, nezaboravno, slatko i romantično … i neka ostane takva! Dočekajte je s Megabonom i stvorite uspomene koje će vas pratiti cijele godine i izvući vam osmjeh na lice uvijek kada se sjetite čarobne zdravice i trenutka kada otkuca ponoć! Sretnu Novu godinu Vam želi Vaš Megabon! 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr