PROMO

Zaronite u osvježenje na najvišem rooftop bazenu

Foto: Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Foto: Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
Foto: Zonar Zagreb
Zonar Zagreb
12.07.2023.
u 09:25
Napokon je stiglo i dugoočekivano ljeto, a temperature su se doslovno preko noći približile svom vrhuncu.
Pogledaj originalni članak

Iako mnogi sanjaju o bijelim pješčanim plažama i tirkiznom moru, ne morate očajavati ako ne možete pobjeći iz grada jer čak i u urbanim oazama možete pronaći svoj spas od ljetnih vrućina. Gradovi, iako poznati po svojoj buci i gužvama, također kriju nekoliko očaravajućih kutaka u kojima možete pobjeći od nemilosrdnog ljetnog sunca. Jedno od najboljih utočišta od vrućina sigurno su parkovi i zelene površine u kojima guste krošnje drveća stvaraju atmosferu koja vam omogućuje da se osjećate kao da ste tisućama kilometara daleko od gradske vreve. No, svi oni koji žele iskusiti nešto novo, sadržajno, urbano i jedinstveno, definitivno će se uputiti prema zagrebačkoj Trešnjevci gdje se smjestio novi hotel Zonar Zagreb koji svojim urbanim arhitektonskim rješenjem i bogatom ponudom nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Foto: Zonar Zagreb
Zonar Zagreb

Stvoren za uživanje u svako doba dana

Već samom vožnjom panoramskim liftom na vrh hotela može se naslutiti obećavajuće iskustvo. Na visini od 74 metra smjestio se atraktivan Cherry Pop bar s bazenom i vidikovcem koji je osim gostima hotela dostupan i svim građanima željnima pravog predaha i osvježenja. Koncipiran za opuštanje nakon uspješno obavljenog posla ili za uživanje u neobaveznom networkingu, odličan je izbor u svako doba dana. Vanjska kaskadna terasa s 20-ak stolova dijelom ima otvoreni pogled na grad, dok stepenište iznad vodi na sam vrh prema dugačkom infinity bazenu u tamnijoj boji mramora. S ove visine sve izgleda tako maleno i delikatno, ali svaka struktura ima svoj jedinstveni šarm i ljepotu, a kako sunce počinje zalaziti, boje grada postaju još živopisnije i zadivljujuće. Bogata ponuda Cherry pop bara donosi široki izbor pića u kojem se posebno izdvajaju brojna hrvatska craft piva, pjenušci te klasični, craft i bezalkoholni kokteli. Jedan od najprivlačnijih aspekata rooftop bara zadivljujući je pogled koji pruža bezvremensku ljepotu panoramskog pogleda na grad koji predstavlja vrstu vizualne meditacije koja donosi osjećaj smirenosti i prisutnosti u trenutku. Bilo da se odlučite na dolazak u ovaj rooftop bar radi uživanja u inspirativnom pogledu, osvježenja uz vrhunskom piću ili sunčanja uz najposebniji bazen, jedno je sigurno – ova zona regeneracije obnovit će vam um i tijelo te ćete joj se iznova vraćati.

Foto: Zonar Zagreb
Zonar Zagreb

Suvremeno iskustvo povezivanja s gradom i ljudima

Zonar Zagreb pripada Maistra City Vibes brendu hotela osmišljenom za istinski gradski odmor u Zagrebu koji spaja srednjoeuropsku poslovnost i mediteransku opuštenost. Uživanje u nesvakidašnjoj zoni regeneracije inspirirano je Downtown athletic clubom u New Yorku i stilski zaokruženo umjetničkim radovima Silvija Vujičića. Hotel nudi različite javnodostupne sadržaje, od bogate F&B ponude u sklopu različitih unutarnjih i vanjskih gastro punktova. Na mezzaninu hotela nalazi se platforma za organizaciju različitih događaja: od kongresa, promocija, zabava i koncerta, polifunkcionalni prostor okružen s devet dvorana različitih veličina i 80-metarskom terasom smještenoj na jugu pročelju. Dok svaki od Maistra City Vibes hotela njeguje suvremen gradski duh koji jednostavno poziva na istraživanje gradskih – ali i svojih mogućnosti, nakon posjeta Cherry Pop baru i bazenu vi ćete biti oni koji pozivaju svoje najdraže na stvaranje najboljih uspomena i nenadmašno osvježenje u gradu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr