zdravlje

Zašto je ghee maslac poseban i zašto biste ga trebali konzumirati umjesto običnog?

Foto: Getty Images
ghee
Foto: Getty Images
ghee
Foto: Getty Images
ghee
Foto: Getty Images
ghee
Foto: Getty Images
ghee
16.05.2019.
u 07:00
Ghee povećava dugovječnost, sposobnost pamćenja, moć razlučivanja i inteligenciju.
Pogledaj originalni članak

Ghee maslac je pročišćeni maslac koji možete čuvati izvan hladnjaka i ne brinuti da će se pokvariti.

Dobro je znati kako ga možete napraviti sami kod kuće, ali i zašto biste ga trebali konzumirati umjesto običnog maslaca. 

Odličan je izbor namirnice za osobe intolerantne na laktozu. 

Ghee povećava dugovječnost, sposobnost pamćenja, moć razlučivanja i inteligenciju. Odgađa proces starenja tjelesnih tkiva, ali i povećava plodnost. Blagonaklono djeluje i na glasnice i grlo. 

Zbog svog punog i "čistog" okusa, odličan je dodatak mnogim jelima.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.