Što im je u glavi?

Zbog ovih će razloga žene prekinuti čak i dugogodišnju vezu

Foto: Thinkstock
prekid veze
Foto: Thinkstock
prekid veze
01.05.2014.
u 17:00
Žene su poznate po tome da duže "trpe" nesuglasice u vezi i rjeđe se odlučuju na prekid. No, zbog ovih će razloga prekinuti čak i dugogodišnju vezu.
Pogledaj originalni članak

1. Život zajedno

Većina žena ima određene vremenske rokove u vezi. Ako on još uvijek ne predlaže ili odbacuje ideju o zajedničkom životu – vrlo vjerojatno je da će i žena odustati od toga. Čemu žurba ako ćete s tom osobom svakako provesti cijeli svoj život?

2. Neupoznavanje s roditeljima

Dok su žene spremne već poslije nekoliko mjeseci dovesti partnera na upoznavanje s roditeljima, muškarci ne razmišljaju o tome. Njima smeta da svi znaju sve o njihovim vezama, pa makar se radilo o obitelji.

3. Nije htio vjenčanje

Ako ne spominje brak trenutno, ne znači da vas nikada neće zaprositi. Dok vas god to ne muči do granice da se više ne osjećate voljeno i ugodno u vezi, stvarno nemate razloga za brigu. Sve u svoje vrijeme.

4. Nesigurnost

Svi smo ponekad nesigurni u sebe, pa se pitamo što je to partner vidio u nama. No, kada te sumnje postanu pretjerane, velikoj većini žena je lakše prekinuti vezu nego pričati o tome. Takve nesigurnosti pojavit će se i u drugim vezama. Ako vas voli, učinit će sve kako bi te nesigurnosti ublažio.

5. Naša veza bila je monotona

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

“Drugi parovi stalno su negdje, sretniji su, nasmijaniji od nas, nikada im nije dosadno.” - takvi parovi ne postoje. Istraživanja su pokazala da osjećaj ljubavne euforije prestaje nakon dvije ili tri godine. Zato nema smisla uspoređivati sadašnjost s prošlim vremenima, niti se uspoređivati s drugim parovima. Svaka faza ima nešto dobro.

6. Karijera

Lako je imati karijeru kada ste slobodni. No, ako je uz vas još jedna osoba, ponekad je neophodno birati između ljubavi ili karijere. Sve je stvar samokontrole, odnosno dobre organizacije, i uvijek se za sve pronađe vremena. Također, zdrava veza može poboljšati vašu karijeru.

>>5 okrutnih stvari zbog kojih žene žele muškarce gađati štiklom u glavu

>>5 znakova da ste predugo sami i da se to treba promijeniti

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.