'Nije nas briga'

Zbog razlike u godinama svi misle da joj je djed, ali njihova ljubav jača je od svih osuda

Foto: Taylor-Rae Hamilton/Facebook
Zbog razlike u godinama svi misle da joj je djed, ali njihova ljubav jača je od svih osuda
23.08.2021.
u 13:30
Kaže kako je nakon puno neuspjelih veza napokon pronašla nekoga s kim je sretna i ispunjena.
Pogledaj originalni članak

Teorije da su godine samo brojka koja ne predstavlja nikakve prepreke u životu drži se i ovaj par iz Irske, 29-godišnja Taylor-Rae Hamilton i 48-godišnji John Falconer. 

Između uspješne poslovne žene i vlasnice tvrtke za ljepotu, te biznismena razlika je skoro 20 godina, a zbog njegove sjede brade i kose mnogi misle da joj je djed. 

Taylor je ispričala za Mirror kako se svakodnevno susreću s ružnim komentarima i kritikama, što uživo, što putem društvenih mreža, a ono što najčešće čuje jest da je s njim samo zbog novca. Ipak, ne obazire se jer kaže kako je nakon puno neuspjelih veza napokon pronašla nekoga s kim je sretna i ispunjena. 

Rekla partneru da skine tapete, ali nije očekivala da će je ovo dočekati: 'Zamislite moj pogled...'

Par se upoznao putem aplikacije Tinder i nakon samo sedam mjeseci su se zaručili, a vjenčanje bi se trebalo održati idućeg kolovoza. 

Iako je John godište njezine majke, Taylor smatra da u ljubavi ne postoje granice. "Trebate raditi što vas usrećuje bez obzira na tuđe mišljenje."

"Uz njega izgledam kao djevojčica, ali u javnosti se držimo za ruke i nosim zaručnički prsten. Kad vidim da nas ljudi gledaju ili fotografiraju, još ga čvršće zagrlim i kažem mu da me poljubi", govori djevojka i dodaje da se John nikada nije uzrujao zbog osuda, naprotiv, samo se smije.

Sjećate li ih se? Njihova životna priča mnoge je rastužila, ali i inspirirala: 'Nemamo nikog osim jedno drugog'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.